a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
menjünk vissza a kályhához..... . 94-98 között 2/3 kormány volt! 2002-10 között szintén volt lehetőség! . ha a FIDESZ érintett akkor miért nem hozták nyilvánosságra?????? . nem lehet, hogy ebben a témakörben OKOS ÉRTELMES emberek elmagyarázták a politikusoknak, hogy mivel járna? .
Én meg azt látom, hogy nyugodtan "besároznátok" bárkit, aki nektek nem tetszene! Tudok tükörbe nézni! Semmi bizonyítékod, csak szeretnél a nyilvánosság nevében tetszelegni.
erről beszéltem! . ott vannak a jelentései! :( azok amiket úgy ÍRT, hogy az ÉRINTETT diktálta le! Az is ott szerepel a jelentés mellett? . értékelés pedig úgy szólhat: . kiváló ügynök, heti rendszerességgel írja a jelentéseket a munkatársairól. . és ez a HÍR is igaz!
Asszem értelek benneteket, azért nem akarjátok nyilvánosságra hozni, mert így nyugodtan besározhattok bárkit mindenféle bizonyíték nélkül. Tudtok tükörbe nézni?
pár órával a halála után már "javítottak" a NET-en lévő életét összefoglaló íráson..... . kikerült belőle némi "lényegtelen" adat..... . attól, hogy onnan törölték, attól még máshol létezhet....
Hát ha volt ilyen bezúzás (ugye erre sincs bizonyíték) az nagy kár, mert így egy részük megússza. Ettől függetlenül viszont a megmaradt részt nyilvánosságra lehet hozni, így legalább a másik részükről megtudjuk az igazat.
Én meg azt hallottam, hogy a Simicska meg azt mondta, hogy a Viktor besúgó volt a katonaságnál. Van rá bizonyíték? Nincs, így nem hiszem el, ennyi. Hozzák nyilvánosságra és akkor kiderülnek a dolgok.
30 éve nem tudta senki elintézni, hogy nyilvánosságra hozzák az aktákat! Neked nagyon fontos, pereld ki! Nem a besúgókat védem! Azokkal van a gond, akik csak a fidesztől várják a sültgalambot!
Látod, ezért nem szabad leközölni! :( . bemutatom a másik oldalt ennem a kérdésben.... és máris azzal vádolsz, hogy VÉDEM a besúgókat! Mert a LISTA lényegében csak NEVEKET és "száraz" adatokat tartalmazna! A KÖRÜLMÉNYT nem! .
Annak idején amikor ez téma volt, olvasgattam és nem emlékszem semmilyen tényre. Sőt mintha az akkori fideszes lap még a végén bocsánatot is kért volna tán a gyanúsítgatásért?
Nem emlékszem rá, hogy bármelyik is előállt volna bármilyen ténnyel is, azt viszont tudom, hogy Göncz 6 évet ült. De semmi probléma, hozzák nyilvánosságra az aktákat és kiderül. Egyébként ez is egy ok a nyilvánosságra, hogy ne lehessen igaztalanul vádolni senkit.
Schiffer véleménye szerint nem az a kérdés, hogy egy miskolci szállodaigazgató mit tett vagy nem tett SZT-tisztként, hanem hogy kik és hogyan szervezték magas szinten az állambiztonsági hálózatot. Ehhez azonban a titkosszolgálati akták nyilvánossága kellene, amire Schiffer 2010 óta tíznél több alkalommal terjesztett be törvényjavaslatot, sikertelenül.Az LMP alapítója azt írja, az akták nyilvánossága esetén mindenki különbséget tudna tenni "ügynök és ügynök, SZT-tiszt és SZT-tiszt, pártvezető és pártvezető tettei, felelőssége között". . . Az állambiztonsági iratok azonban máig titkosak maradtak, amiért mostanra már a Fidesz felelős, hiszen lehetőségük lett volna ezen változtatni. Így noha Varga Judit és családja nem tehető felelőssé, pártja hibás abban, hogy az ilyen sárdobálás máig használható eszköz maradt – írja Schiffer.
Mi lesz veled Magyarország?