a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Én a fidesznyik komcsikról írtam, te meg megint valami ide nem illővel válaszolsz. Biztos neked megfelel, hogy a főnökeid között is találni őskomcsikat.
Persze ez a mostani "ellenzék" mindig ellenzék volt! Sosem volt hatalmon, csak a csicskásaik! Ma már ők az úttörők, csak ők!et gendereknek hívják! nekik nincsenek szüleik, nincsenek testvéreik, nincsenek besúgóik ( de vannak)! Már most elszámoltatnának! Ezeknek a gender ifjaknak nincs már hazájuk sem! Van egy nem létező Nyílt Társadalmuk, mint a dzsihadistáknak! Ott alakítanának államot? ahol nem szaporodik az emberiség! - Érdekes,hogy mik meg nem történhetnének!
akinek nem inge ne vegye magára:) mellesleg nem olyan nagy titok, hogy kik voltak az eredeti "őskommunisták", tegnap még egy remek CIA tanulmányt is belinkeltem erről:)
Én meg nem szeretnék olyanról vitázni, aminek semmilyen ésszerű értelmét nem látom! A nyilvánosságra meg még évekig is hivatkozhatsz! Attól még a megmaradt iratok nem tesznek csodát. - Csak egy újabb listával lenne több, amire bárki kénye kedve szerint hivatkozhatna! 30 évvel ezelőtt kellett volna tökösnek lenni politikusoknak és civileknek egyaránt! "Tetszettek volna forradalmat csinálni". Lehet , hogy most szeretnél?
Ha nyílvánosak pereld ki! Állampolgári jogod! ha olyant tudsz, amit eltitkolnak előled és nem jelented az igazságszolgáltatásnak! Akár bűnrészes is lehetsz!
Mi lesz veled Magyarország?