a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
azzal a múlttal lehetett abban az időben olyan pozícióban dolgozni? . a családunkban olyan múlttal csak gyári segédmunkáig jutott az érintett! . Nem volt szerencséje? . ( a többi érintett barátja sem boldogult jobban)
igen, a beszervezettekről. . csak valaki megjelent és bedobta a " TSZ elnök " nagypapit...... :)))) próbált terelni..... . de maradjunk a besúgóknál. . nagyon sokan úgy írtak jelentést valakiről, hogy az érintett DIKTÁLTA !!! mit írjon! . és most az iratokból mi derülne ki? . xy politikus, író, más közéleti személy, stb.... nagyapja, apja, nagymamája, anyja, stb... spicli volt és JELENTÉSEKET ÍRT a munkatársairól! . és a HÍR igaz! mert az volt és jelentést is írt! :( . de mégsem az amit most ELŐADNA róla a MÉDIA! . mert a RÉSZLETEKBEN már más a valóság.....
Tudomásom szerint a párttagokat nem szervezték be, így a besúgók pont nem voltak tagok. Te se terelj, a téma továbbra is az, hogy miért véditek a karrierista geci besúgókat.
Nem támadták be apafej. Ő támadott meg először valakit a nagyapja múltjával, mire felhívták a figyelmét arra, hogy ilyen alapon ő is sáros az apukája miatt. Árpi bácsival mi is van? Milyen bizonyítékod van rá?
ugyanígy működhet az ügynökséggel érintetteknél is, a társadalom tud mérlegelni és különbséget tenni esetek között." . Nem tud! Mármint a MÉDIA! Aktuálpolitikát csinálna belőle! Nézd meg a mostani esetet is..... egyből betámadták a politikust az apja múltjával.... . És ezért nem szabad nyilvánossá tenni! Az embereket nem érdekli, hogy ki volt ügynök..... . ez csak egy szűk politikai csoport vesszőparipája! . nézd meg akárhányszor szóba kerül az ügynökmúlt....Árpi bá munkássága sosem jön elő a haladók részéről..... . kb. ennyit erről...... .
Nincs ezzel semmi baj. Azok olyan idők voltak, az ember pedig alkalmazkodik. Nem kellett ezzel az elveit feladni, legfeljebb volt egy kis kellemetlen folt az önértékelésében. A környezete is meg tudta különböztetni az üresfejű érdekkommunistát tőle, el sem ítélte ezért. Látod, ha a párttagságnál ez működik, ugyanígy működhet az ügynökséggel érintetteknél is, a társadalom tud mérlegelni és különbséget tenni esetek között.
Én az MSZMP tagságáról beszéltem. . Az nyilvános adat. . veheted annak.... de egy orvos nagyon sok embernek tudott segíteni, ha "papíron" beállt a csapatba és így lehetőséghez jutott! . megtehette volna, hogy elmegy a balcsira lángost sütni és sok pénzt keresni........de ő inkább "belépett" a pártba és GYÓGYÍTOTT! . Ezért nyugodtan "leg@cizheted"........ . Én pedig hálás vagyok azért mert nem hagyta el a pályát és GYÓGYÍTOTT!
....még mindig ott tartunk, hogy a múlt sötét árnyai uralják ---- az országot, a médiát, a politikát, a gazdaságot...... Elszomorító, mert hagytuk magunkat beetetni --- és két érdekellentétes csoport harcának túszai lettünk..... Talán majd a megcsömörlött gyermekeink....tiszta(?) lappal induló unokáink kirángatnak minket minket a Balkánról......
Mi lesz veled Magyarország?