A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Technikai probléma miatt nem sikerült végrehajtani a kért műveletet. Kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az info@kbcequitas.hu e-mail címen.
Még mindig, nekem is valami ilyet ír. Reggel is volt egy üzenet, hogy zavar van az erőben. Másnak megy a KBC?
Törölt felhasználó2017. 11. 02. 08:44
Technikai
probléma miatt nem sikerült végrehajtani a kért műveletet. Kérjük
lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az info@kbcequitas.hu e-mail
címen.
Egész nap eddig el voltam zárva a világtól áramszünet miatt. Most be akartam lépni a PETI-be. Mobiltelefonos kódgenerálóval nem enged be. Lehethogy nem tudja az óraátállítást?
Te a szerencsések közé tartozol... Átért a transzferem, de ezt se sikerült teljesen hibátlanul megoldani,(4 fajta papír) az egyik részvényemnél sikerült egy beszerzési árat jól elírniuk(én örülnék a legjobban ha olyan áron szereztem volna be), de hát mit várhatok tőlük?....
Két nap után felhívtak(miután küldetem egy emélkeztetöt amiben már a fogyasztóvédelemmel is fenyegetőztem)és érdekes azonnal tudtam transzferálni. Megkérdeztem mi az oka, hogy elérhetetlenek telefonon, de csak azt a választ kaptam, hogy nagyon leterheltek(én részemről már többet nem). Lehet sokan szüntetik meg a számlájukat, mert már nagy rutinnal intézték a transzfert és a számlazárást is. Talán végre megszabadultam tőlük....
Ez már vicc amit művelnek,,, Kértem e-mailben felvilágosítást transzfer és számla megszüntetés ügyben. Kaptam is másnap egy emlékeztető után, miben az szerepelt, hogy telefonon tudok csak transzferálást indítani. Nos ma meg is próbáltam 20 azaz húsz perc várakozás és zene hallgatás után sem szólt élőhang a telefonba. Kértem telefonos visszahívást.. Szerintetek hívtak?
Valaki próbált már az akció keretében először(!) 10-es ársávot kérni? Családtagnak sose volt még real-time előfizetve, de a 10-es ársávnál 1200Ft-os árat kínál a rendszer, az ígért nulla helyett. Akkor ez most mennyi lesz ténylegesen, ha így elfogadjuk?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link