A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Tegnap este módosítottam az egyik megbízást, elfogadta a módosítást, de ma mégis a módosítás előtti áron teljesült. Visszavonni sem engedte. Egy másik megbízás, amit tegnap délután adtam, és elfogadta, még most sem teljesült.
hááát srácok... kibaszottul elbizonytalanodtam a KBC-t illetően a elmúlt 1-2 havi beírások alapján... asszem visszamegyek a régi szolgáltatómhoz, az Erstéhez...
Egy technikai kérdésem van. A KBCs TBSZm váratlanul (...) túl nagyra duzzadt. Van arra mód, hogy pl a randomnál nyitott új TBSZre a részvények csak egy részét transzferáljam át?
Sanpsz, Miért nem hagyod ott Őket?,Az Én(1 éves)tapasztalatom velük:- brexit idején érdekes módon nem lehetett OTP-vel kereskedni náluk,- kis papírok esetén több perc volt míg a megbízás bekerült a könyvbe(ezért több jó vételöl is le maradtam),- mikor opi és konzi eladási mizéria volt egy nap, mit ad isten a bevitt megbízások nem teljesültek(valamilyen kommunikációs hibára hivatkoztak),- ja és persze a nem részvényben lévő pénz után is számlavezetési díj(ez verte ki a biztosítékot nálam),- kerestem Őket e-mailben transzfer és számla megszüntetés ügyben, kaptam is választ másnap, hogy csak személyesen vagy telefonon lehet,- telefonáltam is nekik, de kb. 30-40 perc várakozás után feladtam, mert nem vették fel,- írtam e-mailt, hogy hívjanak vissza(már a fogyasztóvédelemmel fenyegetőztem) vissza is hítak 2 nap múlva- a 10.24-én küldött e-mailre 10.31. kaptamválaszt....Nos nekem ez a tapasztalatom velük kapcsolatban.
Nem éri meg, hiszen a Profi és a Külföld csomagok ötvözetét nem lehet használni, mind2nek van előnye és hátránya, pedig a 2-t kéne ötvözni, hisz egyik a hazai piacon jó, míg a másik a nemzetközin. Sokkal jobban jársz ha a Randomnál vagy a DeGironál nyitsz számlát, a kbc egy kalap fos, ezt tapasztalatból mondom.
Startnál alacsonyabb a minimum havidíj(azt hiszem 99Ft), de ugyan úgy 0,01% a teljes portfólióra, mint a Profinál. A Profinál 500Ft a minimum havi díj, de olcsóbbak a kötésdíjak, tehát ha 5 milliónál többet tartasz náluk akkor már ugyan annyit fizetsz mind a 2 csomagnál, tehát ez esetben a Profit válaszd. Külföldi a külföldieknek van emlékeim szerint, ott picit olcsóbbak a külföldi tranzakciók.
Ki volt írva egész nap a WebBroker felületen a piros üzenet, hogy technikai hiba van. Egyébként én be voltam lépve szinte egész nap. Nekem pedig múltkor az volt a baj, hogy a mobilom lemerülés következtében kikapcsolt. Ezt követően később bekapcsolás után elfelejtette az időt, nem volt pontos. Így a mobil kódgeneráló program által generált jelszóval nem tudtam belépni. Mivel sokszor próbálkoztam, letiltott a rendszer. Telefonon nehéz őket elérni, nekem is sokáig tartott, de azonnal visszaállították és ezt követően már be tudtam lépni. Én a WebBrokeren nem nagyon szeretek kereskedni, de ez a PETI tetszik. Szerintem gyorsabb is mint a netes felület. Persze néha-néha a PETI is elkezd hibaüzeneteket dobálni sajnos. Érdekes, hogy figyeltem, többen írták, az OTP és az Erste rendszereivel is problémák voltak.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link