A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Látom sok az elégedetlenkedő. Tegnap aktíváltam a fiókomat, de kereskedni még nem kereskedtem. Nem vagyok aktív kereskedő. Általában ülök a papírokon. Így nekem egyenlőre a szolgáltatóváltás nem okozott emelkedő vérnyomást. Olvastam tegnap, hogy a Lightyear cégnél is lehet már TBSZ-t nyitni, állományi díj nélkül és a kereskedési kondicók is elsőre kedvezőek, fel nem használt készpénzre adnak kamatot is. Valakinek van tapasztalata a céggel?
nekem is, de elérhetetlen az ürge telefonon. ez egy katasztrófa. nem tudom, ha bemegyek személyesen, akkor elintézik a TBSZ transzfert? vagy időpontot kell kéri?
HUF kiutalás legalább működik, :) nekem ez volt az ütemezés: - tegnap 15-kor kiutalás indítása - ma 9:53-kor KH Ép. SMS --> kiutalás - ma 10:46-kor banki SMS --> jóváírás
Levelecskét? Ezektől? Sikerült beszélnem a hozzám dedikált privát Janival. Épp hogy nem nevetgélve mondta, hogy tényleg nem túl jó, de a mobil alkalmazásnál jobb az asztali gépes. Meg lehet szokni. Kérdeztem, hogy lesz új? Nem tud ígérni semmit, de talán. Ez az értelmezésemben: Ez van és KUSS!
Köszönöm! igen, lattam mar, hogy irtak itt is, hogy a TBSZ is transzferalhato, de majd meglatom. en nem daytrader vagyok, mint itt sokan masok, hanem inkabb közep/hosszutavu befekteteseim vannak. ettöl függeltenül is igen sok dolog van, ami bosszant a rendszerben. Az, hogy mennyire atlathato vagy atlathatatlan, az csak egy dolog, megszokas kerdese is. de az, hogy nincs eredmenykimutatas, hogy a vetelek körülmenyesek, nincs promt piac vetel, arfolyamriasztas stb stb stb. Nos, ezek nagyon nem tetszenek. Ugyanakkor felfedeztem 1-2 olyan dolgot is, amelyek hasznosak es nem voltak eddig a KBC-nel. Az erzelmeim hullamoznak a rendszerrel kapcsolatban, de ha marcius vegeig nem lesznek valtozasok, akkor valtok en is. Ja, a legfontosabbat elfelejtettem, IB-vel szemben KH ertekpapir megbizasok nagyon dragak....
Ehhez meg hozzatennem, hogy a mobiltrader iszonyat lassu, nagyon gyakran lefagy vagy magatol bezarodik, a felepitese esszerutlen es komplikalt. A webtraderbe valo belepes megerositese mobiltraderen gyakran sikertelen. Erste certiket csak isin koddal lehet megtalalni mert a nevuk teljesen mas mint a megszokott. A webtrader is egy rakas szar de a mobiltrader egy katasztrofa, teljesen alkalmatlan kereskedesre. Lehet tudni melyik brokerhez mesz innen?
Azért most már ennyi nap eltelte után várnék valami észrevételt, esetleg egy levelecskét, hogy bocsi, átbasztunk mindenkit ( semmi változás és teendő, legalábbis ez volt az ígéret). De ha már így alakult, mégis továbbiakban mire számíthatunk... De lófasz a seggünkbe egyenlőre. Köszi KBC!
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link