A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Más is javult: úgy tűnik hogy ledolgozták az email áradatot, és január 03.-án írt e-mailre érkezett válasz több mint 10 nap eltelte után. Arra ment a következő e-mail, amire érkezett válasz 1,5órán belül. Szóval én az apró előrelépésnek is tudok örülni és értékelni.
Mea Culpa - kiderült én voltam figyelmetlen és a bankba mind a két átutalásához a forint számlát mentettem el. Tanulság, ha bankban kotorászik az ember akkor ne telefonáljon közben. Szóval azért ment a forint és dollár is a forint számlára mert és hibáztam.
Mindig, viszont: "A szolgáltatás egy hónapon belüli aktiválása és deaktiválása esetén a díj mindig a teljes naptári hónapra vonatkozik. Ha a szolgáltatás nincs deaktiválva, a díj a következő időszakban is felszámításra kerül."
Én a ft számlám mellé regisztráltam dollár számlát, és csináltam próba utalalást (mert kényszerített rá a rendszer) ami befelé működik, igy biztos működik kifelé is. Amugy 1 dollár beutalás nekem 10 dollárba került a bankoknak, és 3 napig tartott, mert a bank, nemzetkozi tranzakciókent kezeli a devizautalást akkor is, ha országon belül utalsz csak más bankhoz.
Be tudnád írni majd ide, hogy mi lett az ujabb beszélgetés eredménye? Remélem nem az fog kiderülni, hogy csak forint utalható ki és be is és, hogy ez a csodás rendszer csak egy számlaszámot tud kezelni. Köszönöm előre is!
Felhívtam őket hogy a bankszámla számokat nem tudom hozzáadni, (mert nem engedi a rendszer) és az átemelésnél természetesen ez nem történt meg. Válsz utaljak be és a rendszer automatikusan felismeri majd és akkor aktív lesz. Teszteltem a beutalásokat: Tegnap (péntek) 13:30-kor indítottam az átutalásokat Ft és USD is. A Ft. számláról - Ft számlára. Megérkezett ma (szombat) reggel 07:05 kor. Dollár számláról - dollárszámlára - megérkezett ma (szombat) reggel 07:05 kor de ez már forintban íródott jóvá a számlámon, az USD befizetés is. Hétfőn újra telefon hívás lesz - Pátria én így szeretlek. :)
Látott már valaki egyébként ettől a drága jó KH Értékpapírtól valamit, ahol esetleg részletesen leírják ennek a "szuper" platformnak a mukodeset, mi mire van, hol található, milyen funkciókban tér el a korábbi platformtól, esetleg miben jobb?? Még egy 10.000 forintos vasalóhoz is adnak leírást, itt meg ahhoz, hogy platina besorolása legyen az embernek (amivel a díjak még mindig túl magasak amúgy) havonta több 10 milliós forgalmat kell bonyolítani...
Nekem sikerült már január 2-án 9:06-kor kiismernem ezt a fost, amikor az első tranzakcióm megtörtént. Minél tovább ismerkedsz vele, annál magasabb lesz a vérnyomásod. Úgyhogy csak módjával ;)
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link