nem tudom igy néz ki -várjuk ki a végét .mert csak fog történni valami.csak nem tudnak megegyezni.harcolgatnak,de ez már véges és ha valami történik mert megállapodnak ez nagyot megy majd.akkor böviteni kell ha egyáltalán lesz idö böviteni.nordot sem lehet majd olcson venni ha elmozdul
Hub újra emel majd 14 körül. És ha eladta 19en és pl felvesz 5 osztit, majd 14-en emel, akkor nem 20hanem több mint 30m darab papírja lesz vagy ugyanennyi és zsebbe 100-200 M. Nem érdeke a rally. A 180 napos átlagár 3)4-en emelhető a tőke. B verzió lenne, ha 30 fölé húznák, de ha jönne akvizíció akkor olcsón akarnának venni előtte. Érdekük a tilitoli de örökké ezt el lehet játszani?
nem lesz itt semmi csak speka.egyszer fenn egyszer lenn.10 éve ez megy.részvényt minek vennének-a pénzt meg tutujgatják-inkább államkötvényt vettek volna pár éve.már lenne plusz 1 milliárdjuk-kretének ezek
elébb utobb lehet lesz valami nutexben.csak én már kiköltöztem a tözsdéről 90% ban-nyomda van és pár ft speka.de nem spekázom-majd télen talán-ösz végén
Hajrá NUTEX!
Hajrá NUTEX!