A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Sziasztok! Van megoldás arra, hogy certi vételkor ne kelljen minden egyes esetben elolvasni a KID-et, ha már korábban megtettem? PC-én még hagyján, de telefonon piszok idegesítő.
Bróker váltás ügyében ki mit ajánl és miért. ( Ha röviden leírod- játok miért az a cég a jó, pl. olcsó számlAvezetés, alacsony megbízási díjak ( számít az is hogy mire és melyik piacon,stb, akkor az nagyon jó lenne) Köszönöm szépen mindenkinek aki valami érdemit ír! Nemcsak a KBC érdekel, de az is, leginkább olyan cégek ahol van USA és vagy EU tőzsdék...
mobilbroker letöltés, kérdés: tök fura, hogy googl play áruházban fel sem jön az az applikáció, ami az equitas-é lenne (világoskék színével)!!! a kbc oldalán leírtak szerint a kbc mobilbroker szóra való rékeresés után, csak a Random "mobil broker alkalmazást dobja fel a play áruház.. töltött le mostanában vki sikeresen kbc mobilbrokert? ha igen, megírná hogyan találta meg??
Persze, és ez a te érdeked is. A megbízásod hetekkel később is teljesülhetne és akkor nem lennél túl boldog ha olyan árfolyamon történne az átváltás, amiről fogalmas sincs.
…ha pedig elmaszik a deviza de a reszveny lejon a te szintedre, akkor meg az a baj, hogy nem volt megfelelo mennyisegu fedezeted HUF oldalon a prompt konverziohoz…
Limit megbizást adok le amerikai részvényre. Visszavonom aznap mert nem telejesült és visszaváltom Mol limit megbizásra és az sem teljesül visszavonom. A kérdésem ha nem teljesül a megbizás milyen törvény szerint váltja át USA-HUF deviza. Ezzel buktam több százezer forintott. Mitt lehet tenni ?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link