Shareholder

Regisztráció: 2018-12-15 13:47:19

Hozzászólások száma: 481

Utolsó hozzászólás: 2021-11-26 21:47


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Kötelező oltás- Védd magad és a környezeted" topikból

A moderálás a "Kötelező oltás- Védd magad és a környezeted" topik #197 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
stílus

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topikban - 2021-11-01 22:09-ig (3 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topik #5111 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
finomabban ha kérhetem,mondtam már ,hogy ne birka menetezz le közösségeket
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-12-12 07:34-ig (15 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
stílus

utolsó 20 hozzászólás

CoronaVirus péntek, 21:47
Ez csak nem a Macika, bubu által létrehozott uszító, gyűlöletkeltő hitlerista mozgalom "Kötelező oltás-Védd magad és a környezeted" című topikja? Nagyon vigyázz velük, egy pszichopata elmebeteg társaság, kerülni kell. Emberek halálán élveznek, örömködnek, az ellenvéleményeket cenzúrázzák, tiltanak és aljas, szemét módon uszítanak az oldalon következmények nélkül. Remélem a bubu nevű csávónak nincs köze Bence Balázshoz, a Porfolio Trader oktatójához mert őt is bubunak becézik, nagy csalódás lenne. Annyi mocskot és hitványságot fröcsögnek ki magukból, amit még a kurucon sem engednek meg, de itt ezt is lehet. Nem tudom minek van az admin egyáltalán.
CoronaVirus péntek, 18:54
Ezt nem nagyon értem. Azt írja a linkelt portfolio.hu cikk, hogy "Egyes országokban már alkalmazzák a Janssenre Janssen oltásokat...".  
De hát áprilisban maga Galgóczi Ágnes mondta bele a kamerába: "A Janssen adenovírusvektor-vakcina egyadagos, tehát nincs szükség második, emlékeztető oltásra a védettség kialakításához." Elmagyarázná valaki, wtf most mi van? Ha a Janssen egydózisú vakcina és az op törzs szerint nem kell emlékeztető oltás erre a típusra, akkor miért oltanak Janssen vakcinával Janssen vakcinára? Ott van az utolsó mondantban a cikkben. Mi a tudományos magyarázat erre? Algore, vigkrisz, vagy valaki? 
CoronaVirus péntek, 18:35
Ez nagy szemétség volt, hogy a cenzúrázatlan verziót linkelted be. Létezik vágott változat is, csattanó nélkül, az a hivatalos. Szembementél a fősodorral, ez veszélyes. A rémhírterjesztés bűncselekmény ;)
Tréder Topik :o) péntek, 11:32
És ti meg csapkodjátok a térdeteked örömötökben embertársaitok halála miatt. A szánalmas, undorító, gusztustalan, uszító, gyűlöletkeltő stílustok miatt úgy kellene benneteket erről a fórumról kivágni, hogy a lábatok nem éri a földet de úgy tűnik, a portfolio admin mindent megenged nektek és ti vissza is éltek a korlátlan szabadsággal, amit biztosít számotokra. Kiveszett belőletek mindenféle emberség Macika és bubu. És most lehet jelenteni a moderátornak, engem úgy is előbb tiltanak ki, mint benneteket a hitleri stílusotok miatt.
CoronaVirus csütörtök, 10:49
Elképesztő mennyire utálják és gyűlölik egymást az emberek! Tudtátok, hogy az ember az egyetlen emlős a Földön, amelyik irtja a saját fajtáját? Szégyen ami itt megy, függetlenül attól ki oltott és ki nem, és kinek mi a véleménye a kialakult helyzetről.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 09:30
Jelzem mindenkinek, patkányozni (sanka bejegyzése után) nyugodtan lehet a portfolio.hu kommentszekciójában következmények nélkül. Az admin tudott róla, nem ütötte meg az ingerküszöbét. Azt is le lehet írni, hogy xy embertársunk rohadjon, dögöljön meg vagy meg kell ölni (stingy, bubu, Macika), ez sem érdemelt még felfüggesztést sem. Ide jutott a portfolio.hu. Gratulálunk!!!
CoronaVirus csütörtök, 07:12
Nem tudom igaz-e a hír. Ha igen, nagyon szomorú, hogy idáig jutottunk. 
Javasolták, hogy végezzék ki azokat, akiknek hamis védettségiük van
https://index.hu/kulfold/2021/11/25/javasoltak-hogy-vegezzek-ki-azokat-akiknek-hamis-vedettsegiuk-van/
CoronaVirus csütörtök, 00:52
Hát ha a Bibliának igaza van, akkor a fenevad bélyege fogja ezt a funkciót betölteni, amikor megjelölnek kicsiket, nagyokat, szegényeket és gazdagokat, és senki nem vehet el vagy adhat el semmit, aki nem viseli a bélyeget. Ha ennek van itt az ideje, akkor bizony a többség be fog hódolni mert az Írások szerint az egész Föld imádni fogja a fenevadat és nagyon kevesen lesznek, akik nem állnak be a sorba. Nem kérdés ki fog győzni, de előtte nagyon kemény idők jönnek, mindenkinek.
CoronaVirus szerda, 20:28
Azt nem mondta el, hányszor kell beoltani. Most szólok, nem lesz jó vége, akár polgárháborúhoz is vezethet ha ez így megy tovább. Nem tudom, ezek nem féltik az életüket? Ha olyan tömeg verődik össze, mint Ausztriában vagy néhány országban, és megindulnak, ott kő kövön nem marad. Vagy számítanak rá és ha kell bevetik a hadsereget minden eszközzel, vérfürdőt rendeznek? Esetleg ennyire lebecsülik és lenézik az embereket, azt hiszik, hogy az egész európai lakosságot sikerült fogyasztói zombivá nevelni, akit PR szöveggel bármire rá lehet venni?
CoronaVirus szerda, 14:59
Ugyanezt írtam én is néhány hete. Az ember hadakozik a természet ellen, mesterséges környezet kialakítására törekszik minden területen. Már a saját szervezetének természetes védekezőképességére is azt mondja az ember, nem szabad bízni benne - lásd Merkely Béla, aki szerint nem lenne szabad bízni az immunrendszerünkben, csak az oltás a megoldás. Tudom, erre azt mondják, hogy több kötelező oltást is kaptunk gyermekkorunk óta de ilyen még nem volt, ami most, hogy több féle vakcina, több hullámban, több adag zsinórban. Vitathatatlan, hogy a természet áll nyerésre eddig a human vs. nature háborúban mivel a helyzet pillanatnyilag úgy áll, hogy az embernek kell a természethez alkalmazkodnia, nem pedig fordítva. Egyébként az összeomlás kiváló apropó lehet a Nagy Újraindításra, az új világrend bevezetésére.
CoronaVirus szerda, 12:31
Kell az oltás, mindenkinek kötelezően, annyiszor, ahányszor a tudósok, szakemberek javasolják. A rezisztenseket meg kell büntetni, korlátozni szabadságukban, megtiltani a hozzáférésüket a termékekhez és szolgáltatásokhoz, a pénzügyi tranzakciókat is oltáshoz kötni. De itt még nem szabad megállni. Ahhoz, hogy békét és biztonságot tudjunk teremteni a Föld lakosai számára, illetve a környezetünk megóvása érdekében be kell vezetni a digitális jegybankpénzt, a készpénzt kiiktatni és olyan technológiát alkalmazni, amely minden ember pénzügyi tranzakcióját, vásárlásait, fogyasztását illetve személyes adatait online hozzáférhetővé teszi a mindenkori hatalom birtokosai számára. Idővel a magántulajdon rendszerét is fel kell számolni. Amit eddig birtokoltunk, a jövőben vállalatoktól és az államtól béreljük majd, ami megelégedést és boldogságot nyújt számunkra, ahogy azt a WEF koncepciója is javasolja. Mindez elengedhetetlen, hogy békében, biztonságban és harmóniában éljünk egymással és a természettel. Rövidesen meglátjuk, konteó a WEF programja vagy komolyan is gondolják, amit megálmodtak nekünk.
CoronaVirus kedd, 13:56
A bibliai próféciák kezdenek beigazolódni. Lassan, de biztosan épül a fenevad birodalma, majd figyeljétek... Nem csak oltást adnak itt hamarosan, hanem mást is, ami nélkül semmi mozgástere nem lesz az embernek. Amikor békét és biztonságot hirdetnek a lakosságnak, akkor jön a feketeleves.
.
Jelenések 13:16 És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg.
.
Jelenések 13:17 És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
https://index.hu/kulfold/2021/11/23/szigoru-szabalyok-johetnek-berlin-nem-engedne-vasarolni-az-oltatlanokat/
Financial Forecasts kedd, 10:13
Jól szétverték a török lírát, közel 8%-os gyengülés USD-hez képest ma reggel.
CoronaVirus hétfő, 15:45
Én meg leírtam, hogy csak tükröt adtam azok elé, akik orrvérzésig linkelgetik ezeket a statisztikákat és abszolút igazságnak fogadják el, mintegy lesöpörve minden ellentétes véleményt, érvet, statisztikát. Mit jelent ez? Eljátszottam azt a viselkedést, amelyet az ilyen emberek tanúsítanak a vitapartnerükkel szemben, ennyi volt a mondanivaló. BTW érdemes kritikus szemmel nézni a világot és alaposságra törekedni mert a tudományos felfedezések általában úgy születnek, hogy korábbi dogmákat, szokásokat, megállapításokat, elveket kérdőjeleznek meg.
CoronaVirus hétfő, 14:12
Te nem tudsz szöveget értelmezni basszus. Ha gondod van a szövegértelmezéssel, minek kötekedsz? Mindenkibe beleszállsz, aki nem ért egyet veled. Ez már beteges.  Nem azt mondtam, hogy nem hiszem el, hanem azt, hogy nem lehet az adatgyűjtés valóságtartalmát ellenőrizni a legtöbb esetben, ezért nem zárható ki a tévedés, szándékos félretájékoztatás, van rá példa bőven. A kérdésed BTW nettó hülyeség mert nem közölted konkrétan milyen adatot is kellene elhinni. Innen is látszik, hogy neked mindegy csak szerepeljen ott valamelyik hivatalos szerv logója, aztán lehet linkelni ezerrel, tehát az átlagember logikája rád a jellemző. Ha az a kérdés, hogy a KSH mérése szerint 2020.január 1-i eszmei időpontban Magyarország lakossága 9 769 526 fő volt, akkor az a konkrét válasz - ÉS MOST JÓL FIGYELJ -, elfogadom, hogy kb. annyi, de mivel alapos ember vagyok ezen a téren, szívesen megnézném a komplett adatsort, amit a tömörített publikát adat mögé raktak. Nálam már az bizalmat erősítő tényező, ha mutatnak egy lajstromot, amelyből megszületik a tömörített publikált adat. Alapvető különbség közöttünk: Te elfogadsz mindent abszolút igazsgágnak, amit a hivatalos szervek logója alatt megjelenik a mainstream médiában, nem akarod tudni mi van mögötte, én meg szeretném tudni mi van az adatok mögött és minél részletesebb információt kapok, annál jobb. Leegyszerűsítve: te úgy működsz, mint az átlag, én meg nem.
CoronaVirus hétfő, 12:30
Ez csak egy tükör volt, amit azok elé tarottam, akik az általáluk belinkelt adatokat, cikkeket, híreket - legyen az bármilyen forrás - abszolút igazságnak fogadják el, az eltérő véleményeket pedig automatikusan álhírnek állítják be. Ettől még nem tagadom az általad belinkelt hivatalos adatok valóságtartalmát. 
...
Felfogásom szerint: a valóság az, hogy az interneten, nyomtatott sajtóban illetve egyéb tömegtájékoztatási fórumokon megjelent híreket, statisztikákat, adatokat az olvasó, hallgató számára legtöbb esetben nem lehetséges visszaellenőrizni, ahogy a kormányzati szervek hivatalos adatait sem, így gyakorlatilag bármi megjelenhet. Hivatalos statisztikában is láttunk már valótlan adatközlést, amellyel döntéshozókat, közvéleményt, piacot kívánták manipulálni (lásd. görög költségvetési adatok, CDO-k minősítése, politikusok vagyonnyilatkozata vagy akár auditált céges kimutatások, mérlegek, brókerbotrányok stb). Ha az előbbi állításaimat tudja valaki cáfolni, elismerem a valóságtagadó jelzőt.
CoronaVirus hétfő, 12:04
Nem élek álomvilágban, maximum te, aki szerint Észak-Koreában kommunizmus van. Tehát még egyszer felteszem a kérdést: miért is vagyok valóságtagadó, hol tagadtam a covid létezését vagy a vakcinák hatékonyságát vagy bármilyen adatot? Idézd be, tessék. Ha meg nem tudsz ilyet, akkor a pofacipzárt be lehet fogni, esetleg elnézést kérni. Algorehoz meg semmi közöm sincs, vele sem értek egyet by the way, de te ugyanazt a stílust tolod csak a másik oldalról, egymás inverzei vagytok.
CoronaVirus hétfő, 11:43
Itt a hoaxot meg a hazudozást te nyomod ezerrel. Aki nem ért egyet veled vagy a mocskos, undorító, gusztustalan, gyűlölködő személyeskedő stílusoddal, azt valóságtagadónak, laposföldhívőnek állítod be. Csodálom, hogy nem vágtak ki még innen ki téged a francba. De hát mit várjon az ember egy olyan portáltól amelynek a kommentszekcióban uszítás, gyűlölködés már-már alap elvárásnak számít. Hát milyen emberek vagytok ti? 
CoronaVirus hétfő, 11:33
Figyelj ide, miért is vagyok valóságtagadó? Indokold meg pls, támaszd alá bizonyítékokkal, hiszen ebben jó vagy. Idézz be tőlem akár egy mondatot, mikor tagadtam én a covid létezését vagy a vakcinák hatékonyságát. Nem fog menni mert nem találsz ilyet, csak azt hazudod, hazudjátok, hogy valóságtagadó vagyok. A texasi adatokat sem vontam kétségbe egyébként, csak tükröt tartottam neked és a hozzád hasonló mainstream hírfüggőnek, erre neked meg az a válaszod, hogy valóságtagadás. Szövegértés sem megy nálad. Amúgy meg mi a valóság? Amit belineklsz, amit a mainstream médiából öntenek a társadalomra, az állami szinten publikált statisztikák?
CoronaVirus vasárnap, 20:55
Mondja ezt az, aki szerint szerint Észak-Koreában kommunizmus van. :) Látom, kigugliztál magadnak egy linket, ami illeszkedik az elméletedbe. Hogy is szoktátok mondani itt néhányan? Ott voltál, láttad? Meggyőződtél a saját szemeddel, hogy úgy van? Mert ha nem, akkor alusisakos laposföldhívő vagy :-D

friss hírek További hírek