Shareholder

Regisztráció: 2018-12-15 13:47:19

Hozzászólások száma: 537

Utolsó hozzászólás: 2022-01-11 07:34

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Kötelező oltás- Védd magad és a környezeted" topikból

A moderálás a "Kötelező oltás- Védd magad és a környezeted" topik #197 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
stílus
Moderáció:
Kitiltás a teljes fórumból A moderátor indoklása:
kérésre

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topikban - 2021-11-01 22:09-ig (3 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI" topik #5111 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
finomabban ha kérhetem,mondtam már ,hogy ne birka menetezz le közösségeket
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-12-12 07:34-ig (15 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
stílus

utolsó 20 hozzászólás

Tréder Topik :o) 2022. 01. 11. 07:34
Jó reggelt Macika! Látom lassan egyedül maradsz a szemétdombodon, ahol kedvedre gyűlölködhedtsz, mocskolódhatsz, szórhatod a fake newst bubu haveroddal, hiszed kitiltani úgysem fognak. A modi valamiért nem szankcionálja azt az aljas, személyeskedő fröcsögést, ami leműveltek a fórumon. Tegnap Bunduka rátapintott a lényegre a #894 hozzászólásával. Kissé nyersen fogalmazott, de nagyon igaza van.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 01. 10. 22:19
Nem csak a Gattyánok, Berkik ne kapjanak hanem szépen a Fidesz, LMP, DK, MSZP, Jobbik, Párbeszéd, Momentum meg a többi pártocskának a hívők dobják össze a kampánypénzeket, ne a mi adónkból bohóckodjanak. Akinek igénye van erre a cirkuszra, szépen lépjen be a kedvenc szektájába, fizessen tagdíjat, abból lehet kampányolni meg rongyot rázni. Poltikai pártnak egy fillér közpénzt nem adnék semmire. 
CoronaVirus 2022. 01. 10. 19:37
Ha egyenlő bánásmód lenne itt, ezek után mehetnél algore után a facebookra kommentelni, vigkrisz haveroddal együtt. De természetesen ezt is elnézi nektek a modi, mert bármit megtehettek. Undorító és gusztustalan az a gyűlölködő, személyeskedő, mocskolódó fröcsögés, amit itt műveltek a fórumon. 
CoronaVirus 2022. 01. 10. 14:02
Doskozil kicsit jobban belecsaphatna a palacsintába azzal, hogy saját hatáskörben Burgenlandban ügydöntő népszavazást írna ki a kötelező oltásról és kilátásba helyezne egy újabb népszavazást Ausztriától való elszakadásról arra az estre, ha a Bécs nem tartaná tiszteletben az oltásról szóló szavazás végeredményét. Amennyiben a Burgenland elutasítja a kötelező oltás lehetőségét, ebben a tartományban ezt nem lehetne elrendelni, ha Bécsben fejre állnak, akkor sem. Ha mégis erőlködnek, jönne a függetlenségi népszavazás és minden kötelezettség megtagadása Ausztria felé. Nem kicsit tojnának be a bécsi és a brüsszeli koviddiktátorok.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 01. 10. 12:24
Ez mennyire beteges már, hogy mindenki fideszes, aki nem úgy gondolkodik, mint az ellenzéki szektások. Eddig az volt, hogy MZP fideszes és a Fidesz szimpatizánsok miatt nyerte meg az előválasztást, és a Kutyapárt is a Fidesz szekerét tolja mert nem vesz részt az összefogásban, erre most Gattyán György összefogna de ő is fideszes. Van olyan személy Mo-n rajtatok kívül aki szerintetek nem a Fidesz embere?
CoronaVirus 2022. 01. 10. 11:10
Ahogy megjósoltam a #57686 számú hozzászólásomban: algore kitiltva, vigkrisz továbbra is érintetlen. 
Itt a mintapélda arra, hogy a VIP fórumtagok mindent megtehetnek, aki pedig nem tartozik ebbe a körbe, arra kitiltás vár.
Nem lepődtem meg... 
.
Moderációs esemény történt "algore" felhasználóval szemben.
Moderáció:
Kitiltás a teljes fórumbólA moderátor indoklása:
akkor most már lehet perelgetni. sok sikert.
 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 01. 09. 10:17
Nevetségesek vagytok, hogy a nyamvadt havi bruttó 200k és 260k forintot egyáltalán bérnek nevezitek. Kiröhöglek téged, a fideszt, meg az ellenzéket is! Ezeket az összegeket a jelenlegi árszínvonal mellet némi jó indulattal alamizsnának mondanám, éhen halni talán nem lehet belőle, másra nem elég. Egy átlagos tréder egy nap alatt összekapirgál ennyit a piacon. Nálam havi ca. 430k ft (kb. 1200 eur) NETTÓ munkajövedelem a minimum, amire minimálbérként hivatkoznék, de inkább 500k. Tudod kinek adnék 200k havi bruttót? A poltikusaitoknak, meg nektek párthívőknek, akik tapsolnak ezeknek az aljadékoknak, mert kb. ennyit ér az a bohóckodás, amit képviselői munkának csúfolnak. Természetesen ismerem a mainstream mesét, amivel megmagyarázzátok, hogy ezt miért nem lehet, amit euler követői is mantráznak állandóan, hogy jaj ha itt ki kellene fizetni havi ca. 1,2k eurót, másnap kivonulnának a cégek, bedőlne minden, hiperinfláció meg hasonló bullshitek. 
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2022. 01. 08. 11:23
Érdekes ezt olvasni egy olyan ellenzéki párthívőtől, aki még 3-4 éve habzó szájjal nácizta és fasisztázta a Jobbikot és szimpatizánsait, most meg az első sorban tapsol egy olyan formációnak, amelynek az egyik oszlopos tagja a Jobbik. Még most is cseng a fülemben, amikor néhány éve a jelenlegi ellenzéki összefogás MSZP-s, DK-s nagyágyúi hetente nyilatkozták, hogy a náci Jobbikkal soha, semmilyen körülmények között nem szabad együttműködni, most meg a DK nagy szövetségese.
CoronaVirus 2022. 01. 07. 13:01
Neked is azt tudom mondani, mint csendben haverodnak. Nem szabtam meg nektek milyen cikkeket oszthattok meg, mit kommentelhettek, van az aljas, mocskolódó, szemét stílusotokról egy véleményem és igen, ezeket moderálni kellene, de addig nem mentem el, hogy megszabjam, mit csináljátok, nincs hozzá jogom. De ti vindikáljátok magatokat a jogot, hogy megszabjátok ki mit mondhat, csinálhat, ki az oltatlan, ki a klón stb.
CoronaVirus 2022. 01. 07. 12:58
Gondoltam, hogy elő fogjátok ezt hozni csak az a helyzet, hogy én nem veszem a bátorságot, hogy megmondjam másoknak, mit írhatnak le, mit gondolhatnak, milyen tartalmat oszthatnak meg a fórumon. Az, hogy van véleményem az aljas, mocskolódásokról és szerintem ezt szakcionálni kellene, az más dolog, mint parancsolgatni másoknak, mit kommenteljen. Ez ennyi :)))
CoronaVirus 2022. 01. 07. 10:22
Hirtelen mennyi önjelölt moderátor lett itt. 
Eldöntik mi a fake news és megszabják ki milyen tartalmakat oszthat meg, mit írhat le.
Mégis ki a fenének képzelitek ti itt magatokat, hogy megmondjátok embereknek mit mondjanak, írjanak, gondoljanak?
CoronaVirus 2022. 01. 06. 22:27
Azért te sem panaszkodhatsz. Annyi a különbség, hogy neked a modi mindent megenged, algore meg hamarosan bannolva lesz. A mocskolódásaidat eddig mindig elengedte az admin, ezért jó lenne ha leállítanád magad csendben haveroddal egyetemben és nem oktatnátok ki másokat mert erre semmilyen erkölcsi alapotok nincs. Ugyanúgy fröcsögitek magatokból a sok hitványságot, rágalmaztok, személyeskedtek és aki nem ért egyet veletek, azonnal sütitek rá az oltástagadó, laposföldhívő, oltásellenes bélyeget, akkor is ha be van oltva, illetve újabban klónozás kártyát is kijátsszátok, lásd a tegnapi ámokfutásodat.
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! 2022. 01. 06. 20:27
Ezt nektek párthívőknek írták, akik mindent banyalnak, amit a politikusok mondanak. Több mint a semmi de ez így csupán hamis ígéretek gyűjteménye, amelyek mögött nincsen semmi a politikusok adott szaván kívül, aminek értéke nulla. Végigolvastam a gazdasági részt a honlapjukon, egy árva számot nem találok benne. Az adórendszerről is jókat írnak csak a lényeget hagyták ki: hogyan lesz igazságosabb, milyen adókat emelnek, melyeket csökkentenek, árfolyamnyereség adó pl. hogyan nézne ki 2022-2026 a között, áfa mennyi lenne. BTW igazságos adórendszer nem létezik, esetleg méltányos lehet, így itt egy hazugság becsúszott. Európai minimálbér is jól hangzik de számszerűsítve mennyi, átlagbér prognózist esetleg tudna mondani valamelyik? Legalább egy nyamvadt grafikont vagy táblázatot tettek vopna be, de helyette végig azt taglalja, hogy mit kellene csinálni. Ilyet én is írok bármikor. Harmatgyenge, arra jó, hogy elmondják, több, mint a folytatjuk. Engem ezzel eddig nem tudnak elrángatni az urnához.
Fidesz újra elnyeri a választók bizalmát mert ők a legjobbak ❤️ 2022. 01. 06. 15:37
"Juttat a polgároknak is (nem keveset)" - írod.
.
Ez tipikus szektás szemellenzős párthívő szöveg. Elárulom az igazságot, amit a poltikusaitok soha nem mondanak el: nem juttatnak senkinek semmit, legfeljebb kevesebbet vesznek el. Amit támogatás címén kiosztanak egyes társadalmi csoportoknak, azt elvették valakiktől adók, járulékok formájában, akik rendszerint nem a gazdag agyontámogatott politikusnyalonc újgazdag strómanok, hanem bérből és munkából élő adófizetők. Ezzel az ócska dumával, hogy a politikusok adtak, építettek bármit, az értelmesebbeket nem lehet megvezetni, de látom sokaknál működik ez a politikusi öntömjénezős propagandaszöveg.
Fidesz újra elnyeri a választók bizalmát mert ők a legjobbak ❤️ 2022. 01. 06. 15:21
Így van, a politikusok döntő többsége aljadék oldaltól függetlenül, károsabb képződmény nemigen létezik a Földön. Sajnos vannak követőik szép számmal, belőlük élnek ezek a paraziták, de hiába mondasz nekik bármit, ezek szektás párthívők, akik csak a bálványaikban bíznak, cserébe jól kihaszálják őket. Tisztára olyanok, mint a hitgyülisek, ahol Németh Sanyi bá azt csinál a szektásaival, amit csak akar, azok meg fetrengenek, rángatóznak, körbe-körbe rohangálnak ha a főnök azt mondja, és öntik Sanyi bá zsebébe a pénzt. Aki meg erre nem bólogat hűséges kutya módjára, arra meg azt mondják, megszállták a démonok :)
CoronaVirus 2022. 01. 06. 12:32
És mi van a  háromszor oltott oltatlanokkal? Náluk milyen védettség alakul ki?
Azért kérdezem mert én 3 pfizerrel oltattam, de a sok turbóvaxxer azzal jön, hogy én akkor is oltatlannak számítok mert nem értek egyet  médiában unalomig ismételt oltáspropagandával. Itt meg is jegyzem, hogy nálam itt a vége, többet nem oltatok, még akkor sem ha utazásban vagy bármi másban korlátoznak.
Tippjáték: Szerinted hány parlamenti mandátuma lesz a Fidesz/KDNP-nek a 2022-es választások után? 2022. 01. 05. 20:21
#20
Ti fideszesek is ugyanezt csináltátok ellenzékben, csak szólok, semmivel nem vagytok különbek. Komcsikról annyit, hogy nálatok is tele van MSZMP-s, KISZ-es lejárt szavatosságú köpönyegforgatókkal és fiókáikkal a bűnszervezet.
.
Tipp:
Fidesz/KDNP => 94 mandátum
Meglepi: Kutyapárt és Mi Hazánk bejut , utóbbi legalább 3 egyénit el fog vinni (és ezt a összefogásnak szurkoló turbóellenzéki megmondóemberek köszönjék meg saját maguknak)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 01. 05. 18:23
Látom, a személyeskedés továbbra is megy ezerrel következményel nélkül. Miért buta, mert nem ugyanaz a véleménye, ami az Orbán Takarodj topik törzsközönségének? Ordinális skálán elhelyezte a politikai pártokat a saját szempontjai alapján, mi a probléma ezzel? Lehet, hogy a saját életszínvonala alapján úgy ítélte meg, a kormánypárt képviseli inkább az érdekeit, mint az ellenzék. Az a logika, amit itt az euler-féle politikai gyorstalpalón végzett turbóellenzéki megmondóemberek képviselnek, miszerint minenki fideszes, bérkommentelő, orosz ügynök, aki nem azt írja le, amit a topik keménymagja hallani szeretne, inkább óvodás szint.
CoronaVirus 2022. 01. 05. 13:38
Megint égeted itt magad, mint a múltkor az észak-koreai példáddal, ahol szerinted kommunizmus van. Arra célozgatsz itt, hogy szerinted egy már kitiltott személy újra regisztrált a fórumra, és klónázással vádolod. Hogy a fenébe lehet valaki klón ha egy aktív felhasználónévvel rendelkezik, mondd már meg? A klónozás azt jelenti ha több aktív felhasználónévvel rendelkezik az illető és ezeket váltogatva szól hozzá a fórum témáihoz. Ha valakit kitiltanak és visszajön új felhasználónévvel, az csak egy nickkel tud kommentelni, ez nem klón. Ez olyan, mint amikor azt mondod egy 3x oltott személyre, hogy oltatlan, de erre is volt már példa. Akinek a véleménye nem egyezik a te álláspontoddal, arra mindig kitalálsz valami hazugságot. És még te mondod, hogy ez a topik a legalja; hát, teszel is érte, hogy az legyen.
CoronaVirus 2022. 01. 05. 13:09
Ezért kellett volna téged is tiltóra tenni, amikor Csollány Szilveszterről azt hazudtátok, hogy oltatlanul fekszik kórházban. Napokig toltátok ezt a mantrát itt néhányan, mégis itt vagytok. Látom te is kezded ezt a klónozásos hülyeséget, euler az OT topikból nem a haverod véletlenül? Neki vannak ilyen agymenései.

friss hírek További hírek