A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Közlemény technikai hibáról 2021.04.08Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy technikai okok miatt a megbízások beadása, megbízások teljesülése és könyvelése valamint az ügyféladat változások esetén átmenetileg fennakadásokat tapasztalhatnak. A probléma megoldását kiemelt prioritásként kezeljük, az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük. Budapest, 2021. április 8.
S4 et 100 000 ért vettem anno és imádom akkor is csak azért mert az s3-at betettem véletlen a mosógépbe valami ruhával és el is ondítottam csak akkor jöttem rá mikor vegődött a dobban és a szobában meg nem szólt róla a trend fm :o))) egyébként azóta is használom online rádiónak tökéletes meg horizon go-t nézek rajta a teraszon redmi note 10 pro amivel kacérkodom az már amoldedes nem IPS kijelzős vagy a poco val majd eldöntöm még köszi a véleményed
Az is lassan 7 éves. Tavaly ősszel jött ki a 11. Én is csak 8-on vagyok, csak nekem elég drága telóm van (LG G5), nem akarok most ennyit kiadni rá megint...
nem tudok semmit ez ügyben ritkán használom magam is , randomon kötögetek inkább de ma ott se kötöttem semmit még fos az egész magyar piac sanszos ilyen lesz az egész nyár , ezzel a 3mrd alatti forgalommal nagyon nincs mit kezdeni ,
nem tudok semmit ez ügyben ritkán használom magam is , randomon kötögetek inkább de ma ott se kötöttem semmit még fos az egész magyar piac sanszos ilyen lesz az egész nyár , ezzel a 3mrd alatti forgalommal nagyon nincs mit kezdeni ,
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link