A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Sziasztok! A kiutalás nálatok működik? Múlt héten személyi ig. számot módosíttattam helyi k&h-ban. Lehet valamit Lqrt a kishölgy a nagy kattintgatásban? (voltak gondok ügyintézés közben....)
Igen, azóta kaptam választ a cégtől! Van egy Degiro-s accountom, viszont nem nagyon tetszik ez, hogy két nap után állandóan visszautalják a fel nem használt pénzt. Esetleg tudnék valahova neked küldeni egy privát üzenetet? Lenne 1-2 rövid kérdésem. Köszi! :)
Én laptopot használok, és oda kellett a digipass jelszó, amit most már csak mobilon keresztül tudok elérni, mivel a digipass jelszót nem fogadja el. Csak meg akartam nézni a mobilbrokert, de akkor már csak ezen keresztül tudok jelszót generálni a webbrokerbe.
Használja-e valaki a MobilBrokert, mert tegnap feltettem és azóta a Digipass-al nem tudok belépni, csak a mobil generál egy egyszeri belépőkódot. Hogyan lehet ezt visszaállítani, ha én a digipass-ot szeretném használni? Előre is köszi.
Szia! A KBC-nél külföldi részvényt vehetsz, de opciót nem köthetsz. Ehhez külföldi brókercéget kell keresned. Én például az Interactive Brokersnél kötök opciós ügyleteket. Ők sokkal olcsóbbak az itthoni cégeknél, csak TBSZ számlát nem tudsz náluk nyitni.
Sziasztok, Én is a KBC-nél tervezek számlát nyitni. Hósszútávon szeretnék csak befektetni kb negyedévente lépénk be a rendszerükbe valószínűleg. Jelenleg az OTP és a KBC között vacilálok. OTP csak azért mert most ott van egy bankszámlám és egyszerűbb lenne ott, viszont a KBC olcsóbb ahogy én láttam. Mit gondoltok?
Sziasztok! A KBC Equitas-nál szeretnék számlát nyitni, viszont nem világos nekem, hogy opciós ügyletet csak részvényindexre lehet folytatni, vagy mondjuk egy nasdaq-on jegyzett, bármilyen általam kiválasztott cég részvényeire?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link