A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Arról tájékoztattak az ügyfélszolgálati vonalon, hogy nincs számlanyitás januárig, nem adnak időpontot. Persze a bankfiókban viszont kaptam időpontot. Ezek után elmenjek vagy ne? Tudtok tanácsot adni?
Igen, ez működik és korábban is lehet választani, pl. akkor ha a mobil éppen töltőn van. Ma is így léptem be és minden probléma nélkül működik az asztali gépen a WebBróker.
Nekem kicsit trükkösen, de sikerült - a f elhasználónévvel és jelszóval be lehet lépni a manuális bejelentkezés részben. A mobilbrokernél a webbroker jelszót kell választani és ezt kell visszaírni a webes felületen.
Másnál is úgy néz ki, hogy lejárt a KBC kereskedési felület certificate-je és panaszkodik rá a böngésző, vagy gyanakodjak, hogy valami randa trójai van a gépemen?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link