Glo67

Regisztráció: 2021-04-09 16:40:08

Hozzászólások száma: 185

Utolsó hozzászólás: 2024-04-19 15:36


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 1

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "MOL tulajok normálisan" topikból

A moderálás a "MOL tulajok normálisan" topik #3209 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
nem kerjuk a propagandat ide is, koszi..

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-07-17 12:41-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-10-08 14:55-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Higgadj le, légy szíves.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-12-12 16:50-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
a politikai tartalmú fejtegetéseidet tartogasd légy szíves a közéleti topikokra, a többiben ez sokakat zavaró offtopik.

utolsó 20 hozzászólás

KBC Equitas 2024. 04. 19. 15:36
egyre elkeserítőbb ez az egész..azt persze gondolom senki sem tudja, hogy miért kellett eladni a Kbc részérről vmit ami működött - egy no name cseh cégnek?
tud erről bárki bármit?
KBC Equitas 2024. 04. 10. 17:57
én is pont így tetem, hogy Randomból Erste lett. Erstéről annyi rosszat hallottam és olvastam, nem volt kérdés hogy Kbc-be áthoztam mindent (mert ott is voltam eredtileg).
mi van??? hogy 3500 havonta a semmiért? (én is keveset kereskedek)
év végén még nekem azt mondták telefonon, hogy havi párszázas számlavezetési díjak voltak számlánként..
hiába, azt csinál az emberekkel a pénzügyi diktatúra , amit csak akar...
Lakás/Ingatlan árak topik 2024. 03. 22. 17:08
rátapintottál már a lényegre amikor józanul leírtad: a többség valóban a fideszre szavazott két éve, és: nem véletlenül!
merthogy hiába nyert Bp.-ten 2/3-dal Karigeri és csapata (éppenhogycsak, a megvett külföldiek meg az itt élő Ceu-sok szavazataival, hisz amúgy nem lett volna többsége): az idáig elmúlt 4,5 év kormányzásuk az önkormányzatokban egy kudarcsorozat, eredményeik nagyon zserények, a "kormány általi kivéreztetettség" kamudumája már sokszorosan megdőlt, szóval júniusban eljöhet az igazság pillanata
és: lehet cikizni anyázni fideszéket, de NEM sikerült e 4,5 év alatt megggyőzni a budapestieket arról, hogy Karigeriék 1. szakértőbbek lennének, 2. tisztességesebbek lennének (sőt!), és a város épült szépült volna, mert utóbbinak épp az ellenkezője igaz: beruházások a-z-ig saját ötletből?: semmi,  leszámítva az idiotizmus csúcsát jelentő biciklisávokat és egyéb kerületi dugókat előidéző dilettantizmust, aztán a méhlegelő-ovi ami egy elhanyagolt kutyszaros város képét hozta ki, no és a patkányok szaporodása szinte minden részén a városnak!
a korrupcióról és a pedofilsímogatásról meg a városháza mutyiban való eladási kísérletét már meg sem említem, mert dióhéjban ennyi is elég....
Lakás/Ingatlan árak topik 2024. 03. 20. 18:29
őrabérekről (is) szó volt az előző topik oldalon (egyébként nagyon érdekeseket írtok):
hátha van vkinek egy jó tippje egy FB-ismerősöm számára aki elégedetlen és fontolgatja, hogy nem szívesen, de kimenne nyugatra hogy jobban el tudja tartani a családot
annyit tudok róla:
49 éves ffi jó munkaerő nem lusta, biztonsági őrként dolgozik tudtommal egy állami cégnél
azt mondja, netto 400 ezer Huf-t csak úgy tud összeszedni havonta hogy van egy másodállása. tehát olyat keresne ahol a 400-at napi 8 órában is össze tudná szedni és így többet tudna pihenni, stb.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 03. 19. 18:30
Márki-Zay, akinek igaza lett :-)   de közben újra le is lepleződött, immár sokadszor :-)
kedves olvasók, ugye ti is emlékeztek még arra, mit is mondott MZP tesó két évvel ezelőtt?azt mondta, hogy 1. "...EZ A MI HÁBORÚNK! ...ÉS  fegyvert kellene küldenünk Ukrajnának"2. "és HA A NATO KÉRI, AKKOR KATONÁKAT IS KÜLDENÉNK"
aztán teltek-múltak a hónapok, sőt évek, és Macron tesó mit is mondogat?hát azt, hogy "NEMZÁRHATÓ KI, HOGY NATO CSAPTOKAT IS KÜLDJÜNK UKRAJNÁBA HARCOLNI,..MINDEN ESHETŐSÉGRE FEL KELL KÉSZÜLNI ÉS MEGTENNI MINDENT, HOGY OROSZORSZÁG NE GYŐZZÖN"
TEHÁT AKI EDDIG NEM ÉRTETTE VOLNA, AZ MOSTMÁR VILÁGOSAN LÁTHATJA:MZP TESÓNAK - AMIKOR SOROS TESÓ PÉNZÉN KIKÉPEZÉST KAPOTT MINT JOBBOLDALINAK ÁLCÁZANDÓ HÁLÓZATI MINISZTERELNÖKJELÖLT, AKI AZ ÁLCÁZÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN KELLETT VOLNA HOGY ÁTCSÁBÍTSA A BALLIBERÁLIS OLDALRA A FIDESZ SZAVAZÓIT - MÁR AKKOR VILÁGOSAN MEGMONDTÁK, HOGY OLYAN PROXIHÁBORÚRÓL VAN SZÓ AMIT AZ USA FOLYTAT PUTYINNAL (CSAK AZ UKRÁN FAROKKAL VERI, HOGY NE AZ AMERIKAI KATONÁK HANEM A LENÉZETT UKRÁN SZOLGANÉP HALJON MEG EZÉRT ) ÉS HA SZÜKSÉGESSÉ VÁLIK - AZAZ ELFOGYNÁNAK EGYZSER AZ UKRÁN RABSZOLGÁK - AKKOR AZ IS BELEFÉRHET MAJD, HOGY NATO CSAPATOKAT KÜLDJENEK UKRAJNÁBA HARCOLNI!
CSAKHÁZ MZP TESÓ UGYE EBBEN AZ ÜGYBEN SEM TUDOTT TITKOT TARTANI, ÉS MÁR AKKOR KIKOTYOGTA EZT IS....
NODE SEBAJ, AZ ÚJ ÜGYNÖKÖT MOSTMÁR MEGTALÁLTÁK HELYTTE ÉS ÚGY HÍVJÁK, HOGY "MAGYAR" PÍTÖR
OROSZ-UKRÁN háború 2024. 01. 24. 18:30
várjuk, írd meg, hány ezer dollárt viszel be sos az ukrán tesóknak a anygkövetségre, hogy  abból is fedezni tudják az ukrán háborús költségvetést és az államuk kiadásait (segélyeket, a hadirokkantak etetését stb stb stb)
OROSZ-UKRÁN háború 2024. 01. 24. 18:27
az van gyerekek, hogy bizony már a balliberális magyar szakértők is belátják, - csak nagyon visszafogottan fogalmazzák meg, hogy nehogy leárulózzák vagy orbánbérencezzék őket - hogy a hülyére vett ukrán népnek már annyi, hiszen a háborút nem nyerhetik meg. Tarjányi Pítör, a ballib oldal hihetetlenül nagy és fantasztikusan jól képzett ukrán- és biztonságpol. szakértője ezt úgy fogalmazta meg szombat este az Atv-ben, hogy "be kell látni, Ukrajna külső finanszírozása (hisz államcsődben van, ez nem hangzott el de ha vki nem tudná abban van) nem mehet a végtelenségig, mert abba mi európaiak teljesen tönkremennénk".
a topik ukránbarát propagandistái (b...ula és a többiek) írják meg, hogy fejenként hány és hány ezer dollárt visznek be a következő pár napban az ukrán nagykövetségre, hiszen SOS pénz köll az ukrán tesóknak!!!!!!!!!!!!, és amint Karácsony Gergőtől tudjuk (tavalyi nyilatkozata alapján), "mi háborúban állunk Oroszországgal" -azaz: Karigeri és mindazok akik rá szavaztak 19-ben, háborúban állnak az oroszokkal, tehát ideje lenne már az ide való firkálás mellett zsebbe is nyúlni, kedves ballib propagandisták!
OROSZ-UKRÁN háború 2024. 01. 24. 18:16
lehet hogy a frakciónak ki lesz adva, hogyan kell dönteni -  de ez nem biztos, nem látunk bele.
a frakció önálló és szerintem sokan vagyunk akik úgy gondoljuk, nem érdemlik meg a svédek a tagságot (ennek sok oka van)
OTP részvényesek ide! 2024. 01. 11. 18:19
elemzőink, lécci arról is írjatok hogy a következő gyj mikorra várható és miylen hatással lehet?
ha hónapos előrevetítésben  így long az irány, akkor a jó gyj még feljebb "repítheti"?
MOLly tulajok topikja 2023. 12. 28. 18:18

tényleg jó lenne, ha a topik szakértői röviden felvázolnák, mit várnak 2024-től? hónapok óta csak a szüttyögés megy és igen reménytelennek tűnik még a 3 ezres szint is (cáfoljatok meg , bár ne lenne igazam), miközben
meggyőződésem hogy az e-autó egy óriási ökörség, egy népbutító parasztvakítás a köbön, hiszen hiába lenne végre egy szuper hidrogénautó, ha az is csak elektromotort tud meghajtani, amihez ugye akku kell, és már rég be van (tudtommal) bizonyítva, hogy nincs a földön annyi speciális fém, ami ahhoz a tengerniy akkumlátor előállításhoz szükséges lenne , miközben hihetetlen környezeti károkat okoz a szükséges anyagok bányászsta, tehát egy ócska nagy átverés az egész e-autó projekt! ha Tesla (ami nálam inkább fosla) nem angolszász hanem kínai vagy pl. orosz  lett volna mint "nagy úttörő", akkor azonnal elnyomták volna hogy ne terjedjen és maradna fősodratú a belsőégésű motoros autó..
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 10. 27. 15:33
tapasztalati / gyakorlati tippek erre?: 
ha csak úgy tudsz nagyobb lakást venni ha el kell adnod azt amiben laksz - létezik erre  (legalább elméletileg)  "ideális vagy nyerő" lebonyolítási mód? a legtutibb persze annak a helyzete aki újépítésút vesz és mire az felépül/átadják, addigra el tudja adni a sajátját így meglesz a hiányzó pénz, bár akkor is kérdéses az átköltözés időzítése..
Magyar Állampapír tulajok 2023. 09. 07. 17:49
légyszi megírná vki röviden (akinek most bővebb tapasztalata rálátása van) , hogy melyik a jelenleg legnagyobb kamattal bíró Pmáp?   és hogy annak  esetében mik a legfőbb olyan lehetséges buktatók amikre figyelni kell? (idő előtti eladás/visszaváltással kapcs infókra gondolok elsősorban)  köszi
MOLly tulajok topikja 2023. 05. 26. 14:51
tényleg jó lenne ha páran megírnátok, kb. mi az oka hogy érdemben nem tudja megsúrolni sem a 3000-et már régóta.. illetve hogy mi ennek a legfőbb 2-3 akadálya..
MOLly tulajok topikja 2023. 05. 26. 14:24
bocsi el vagyok maradva - mi lesz kedden?
épp azt akartam kérdezni egyébként - BÁRKItől - hogy meghaladhatja ez még valaha is szerintetek a 3000-et?
ha nem, akkor miért nem? (nehét átlátni már hogy csak a magyar belpol fejleményein múlik főleg, vagy ukrán háborúkitermeléscsökkentések stb. vagy mindkettő), mert nagyon régóta nincs érdemi elmozdulás..
Tréder Topik :o) 2023. 05. 10. 16:54
légyszi segít vki, aki jobban informált? 
ex Randomosként átkerültem Erstéhez. még Random időszakban sajnos nem lett meghosszabbítva a Tbsz-em, így a rajta lévő részvények átkerültek normál számlára..és így a tavalyi osztalék után persze levonták az adót..
a kérdés: normál számlán lévő részvény "Tbsz-esítése" megoldható-e bárhogyan? (amúgy amim az Ersténél van, mindent át kívánok vinni a Kbc-be, mert régebbről ott is ügyfél vagyok ..Erstéről csak negatív Pr-t olvastam, és amúgy sem szimpi).
köszi előre is 
Magyar Állampapír tulajok 2023. 04. 16. 17:23

segít vki aki jobban benne van ezekben?:
1. egyik évben bealudtam és az év végén lejáró Tbsz helyett nem nyitottam újat, így ami rajta volt részvény az szépen átcsúszott a normál számlára.. jól tudom hogy ezt a részvényt így már nem lehet újra "tbsz-esíteni", tehát csak úgy adhatom el hogy kamatadót vonnak majd le?
és
2. ráadásul ez normál számla most az Ersténél van, mivel Randomosként kerültem át oda..és egyébként nem adnám még el ezt a részvényt..az Ersténél van még egy aktív tbsz-em is.
és van régebbről számlám a Kbc-nél is, erősítsetek meg abban hogy a Kbc jobb az Ersténél (E-ről csak rosszat olvastam-hallottam eddig), tehát kb. azzal járok jobban ha áttranszferáltatom a teljes Erstémet a Kbc-hez?
3. tudja e vki, ex randomosok meddig kapunk még ingyenes szlavezetést az ersténél?
és azt gondolom, az Erste biztos mindenben drágább mint a Kbc.. jól gondolom?
köszi előre is a válaszokat
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 03. 16. 18:36
igen, messziről bűzlik a dolog..
Lakás/Ingatlan árak topik 2023. 03. 16. 18:19
budapesti parkolásról ki mit gondol (külvárosiról, pl. 10 kerület)?
felmerült a teremgarázs beálló vétel de mint kiderült ez is nagyon macerás mert nem újban csak a legvacakabbakat akarják eladni (ahová legnehezebb beállni) és persze egyre irreálisabb árakon..
újépítésűeknél meg állítólag az van hogy a lakásvevők nem mind veszi meg hozzá a beállót, a jópár eladatlan maradékot meg egyben felvásárolják eléggé el nem ítélhető spekulánsok, akik már nem adják tovább tulajdonba, csak bérbe..ha jól értettem azért, mert adózásilag így jobb nekik (sokkal)
ha vki ismeri e kérdéskör bővebb hátterét, megírhatná..a lényeg, hogy azért parkol utcán sok értékes autó, mert "jó kis" mutyik és manipulációk miatt üres egy csomó ház alatti garázsbeálló, így épp csak az autósok nem járnak jól..
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 12. 21. 13:21
ezt meghallgatta már valaki?ha igen, összefoglalná nekünk is a lényegét? (biztos más is van oylan aki sajnos nem ér rá meghallgatni)
https://www.portfolio.hu/podcast/20221221/ugy-dragul-az-elelmiszer-mintha-nem-lenne-holnap-de-megis-miert-586324
MOL tulajok normálisan 2022. 12. 09. 15:55
a lejáratás fontos része és célja, hogy megrendítse és nullára csökketse le a befektetők bizalmát az adott országgal szemben - függetlenül attól, hogy pl. egy Mol árfolyam lcsökkenésében benne lehet a 1-1 rossznak tartott kormányzati intézkedés is
a cél a bármi áron való megbuktatás, alőrehozott választás és kormányváltás, ezt csak a hülyék nem látják. annyi a különbség egy Oroszország és Mo. között, hogy Mo.-gon nem folyik háború, mármint nehézfegyverekkel nem, de szoftakkal sajnos: igen

friss hírek További hírek