A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
nekem van már 6 számjegyből álló is és azzal próbáltam mert azt kérte:( mobil digipasst használok az szarta össze magát aktiválni akart mintha most tettem volna fel új eszközre azért akartam ideiglenes jelszót kérni telefonon,de az is zsákutca.
annak idején én is betűkből állót adtam meg de most állítólag számsor van :) olyanom nekem sincs , de telefonon nem is érem el öket csak a menük között szivatnak digipasst lecserélet a mobilaplikációsra, azzal semmi gond jól működik
Valaki tapasztalt már olyat a digipass alkalmazással ami használva volt már hónapok óta most meg nem a bejelentkezési felületet nyitja meg hanem aktiválást akar?
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2019. július 1. naptól kivezetésre
kerül a PETI szolgáltatás. Kereskedési platformjainkat ügyfeleink
visszajelzése alapján folyamatosan fejlesztjük és hamarosan egy megújult
mobilalkalmazással is segíteni fogjuk az árfolyamok követését és a
gyors kereskedést. Ezt követően ügyfeleink a WebBroker és WebBroker Pro
felületeinken keresztül tudnak kereskedni, illetve hamarosan a
letölthető mobil applikációnkkal a WebBroker Mobillal is.Reméljük Önök
is hamar megszokják megújult rendszereinket és elnyeri tetszésüket. A
KBC Securities Magyarországi Fióktelepe Hogy szakadna rájuk az, amit gondolok! Az egyetlen értelmes funkciójukat is megszüntetik - most már az utolsó szalmaszál sem tart majd náluk :((( A WebBroker felületeiket meg dugják fel!!!!!!!!!!!!
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link