A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Nekem valamiért nem hajlandó elfogadni a webroker a mobilapp által generált kódot... Többször újratelepítettem a digipass-t, kértem hozzá új kódot az ügyfélszolgálattól, de mindig ugyanaz a gond. Android 6-os rendszerű telefonomon semmi gond nem volt. Érthetelen...
Sziasztok! Volt már esetleg valamelyőtöknek olyan gondja a digipass alkalmazással, hogy nem sikerült új mobiltelefonon regisztrálni? Ügyfélszolgálaton sajnos csak annyit mondtak, hogy biztos a telefon hibája...(Androidos vagyok)
A Random az IB-n keresztül köti a külföldi papírokat, az IB díjstruktúrája miatt van ez a min 1 cent, de talán még mindig összességében így a legolcsóbb. Talán legjobb ha Kbc-Rc számlád is van és ott veszed ahol olcsóbb az adott papír díja. https://www.nerdwallet.com/best/investing/online-brokers-for-stock-trading
RC kondicios lista, 1 oldal alja: “Amerikai papíroknál0,1% minimum 2 USD2 a pozíció napon belüli lezárása esetén0,2% minimum 2 USD4 a pozíció napon túli lezárása eseténA 10 dollárnál kisebb árfolyamú papíroknál darabonként +1 cent díjat számítunk fel mind nyitásnál, mind zárásnál“ Ez azt jelenti, hogy egy 2$ reszvennel +1 cent vetelkor es +1 cent eladaskor, vagyis +0,5% vetelkor es +0,5% eladaskor az osszesen 1% plusz dij. Igy pl egy daytrade dija mindjart 1,2% lesz 2$ reszvenynel.
A 10 USD alatti részvények utáni részvényenkénti 1 centes extra jutalékra gondolt. Olyan viszont van a Random-nál, ami egy 2 USD-s részvénynél már 0.5%-nak felel meg.
A PETI se volt hibátlan, de a Webbroker Proban túl sok a hiba. Nem értem, hogy engedhetnek ilyen félkész terméket működni. Azt hittem hogy júliusig fogják javítani. Jó, a lényeget illetően jól működik, de túl sok a zavaró, bosszantó hiba. A hiányosságokrról még nem is bezséltem.
Engem nem is a veszteseg zavar a legjobban, hanem az, h ugy tunik, Gacsi nem tudja kihasznalni a kinalkozo lehetosegeket. Legalabbis tavolrol, a koron kivulrol ez jon le.
Gondolod, h en, v barmelyikomk is tudna otletet, tippet, tanacsot adni Gacsinak? Mindenki tudja, csak Gacsi nem? Hat ki ez a Gacsi? En azt gondolom, elorehaladott targyalasban vannak mar most. Gacsinak csak annyit tudnek mondani, h szalljon ki, erre varok, erre var a piac. Jelenleg fekezi a papirunkat a hallgatasaval. Tud o mindent, szvsz. Annyit tudnek mondami neki, h esetleg osszehozom a nagyvallalkozo baratommal, aki szinte mindenkit ismer, de en remenykedem abban, h nem kellek en ide es egy Dr Gacsi Mihaly van annyira inteligens es onallo, h felismeri a jelenlegi magyarorszagi helyzetet es kepes magatol is lepesekre. Vicces lenne, ha mi mondanank meg neki mir kell tennie. Valamit nyilatkozzon a jovonkrol valami haver ujsagironak es igerem, leszallok rola. Szerintem ez a minimum amit elvarvatunk egy tozsdei ceg elnoketol. Egyebkent is, ott van a tuti neres Tarany, mirol is beszelunk?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link