A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
hát ez valami borzadály,ebbe kár időt,pénzt és energiát fektetni. ennél a mostani is sokkal jobb,kinek kellenek azok a céglógók? attól,hogy a szart kiszínezzük még szar marad:)
Ezt én sem találom. Az első verziónál sem volt azonnal ilyen funkció, későbbi fejlesztés volt. Lehet, hogy az eredeti változatot dizájnolták, amiben még nem volt ilyen.
Ha ugyanabból az instrumentumból többször is vásároltam, hogyan lehet megnézni a készleteket (mennyiség, bekerülési ár, időpont)? Lehet, hogy én vagyok béna, de az új felületen nem találom. A portfólió lapon rákattintok az eszközre, megjelennek felugró ablakban a piaci adatok, ha itt a részletekre klikkelek, szintén a piaci adatok jönnek elő, csak részletezve.
Kedves Fórumozók!
Ahogy azt ti is felfedeztétek, az új webtrader
kereskedési platformunk tesztelése zajlik.
Örömmel vesszük, ha a jövőben használjátok
az új felületet, amelyet a következő címen érhettek el: https://wt.khertekpapir.hu/,
s megosztjátok velünk, ha nem megfelelően működő funkciót észleltek benne.
Fontos tudnotok, hogy az új felület elsősorban a korábbi
kereskedési rendszer felhasználói élménnyel kapcsolatos hiányosságait hivatott
javítani. Új funkciókat is tervezünk, s azok bevezetése folyamatos lesz.
Észrevételeiteket a felületen
elhelyezett „visszajelzést küldök” gombon keresztül küldhetitek be számunkra. Kollégáink minden megjegyzést feldolgoznak és priorizálnak.
Előre is köszönjük konstruktív
hozzászólásaitokat. Üdvözlettel: K&H Értékpapír
Eddig igen, de még csak egy része új. Viszont ha az újítás abból áll, hogy mindent felnagyítunk, meg céglogót teszünk elé, akkor remélem a Terminál fület békén hagyják, az legalább (kb. 10 óra több részletben történő beállítás után) a célra nagyjából megfelel, legalábbis nekem.
A Portfolio fül tetején felkínálja, hogy át lehet lépni a 2.0.-ra. Hát nem tudom... Eddig annyi jött le, hogy ami eddig áttekinthetően egy képernyőnyi területen elfért, az most három oldalnyit legörgetve is alig. A hibák ugyanazok.
Januárba már elköltöztem, csak a kevés ott maradt pénzt forgatom, de lassan értékelhető összeg lesz megint a maradékból , így nem lenne rossz, ha történne valami. A kinézet szerintem sokadlagos a funkciók legyenek kimaxolva és működjön minden. Utána jöhet a "parasztvakítás" ,ahogy sokat tanult programozás oktatóm mondta annó :)
Én már elmondtam az ügyfélkapcsolati manageremnek a véleményemet erről a bohózatról, de persze nem tudott mit mondani. Nem értenek ezek sem, hogyan kell egy kereskedési platformot legalább használhatóra megcsinálni. Mondjuk ahhoz hozzá sem nyúltak, mert ez csak az alapoldal újragondolása amit bármelyik kicsit gógyisabb webdesigner megcsinál. Megbízást meg ugye nem lehet módosítani, de PRIORITÁS hogy megcsinálják 1 éve, amit szerintem azért nem csinálnak meg mert maga a kereskedési szoftver, ez a cseh hulladék nem alkalmas rá és újra kéne írni hozzá, amihez nyilván se szakemberük se akaratuk nincs. Régi Random meg Equitas szoftver meg ott rohad ugye....totál inkompetensek ezek én mondom, meg is mondtam neki.
Tesztelni, azaz nem nyilvános még, nem éles! Nem is értem minek osztogatsz itt linket hozzá. Direkt elmondták, hogy ne. Egyébként ez semmiben nem különbözik a mostanitól, csak egy olcsó redesign, kinézetben változik. Funkcionalitását tekintve ugyan olyan szar mint a mostani.
Beléptem az új linken. Ránézésre rosszabb, mint a régi, nem áttekinthető, lapozgatni kell. Kedvencek pl. 4 oldalon vannak 1 helyett. Beállításokat nem is kezdtem el nézegetni. Jellemző egyébként, hogy mindenki bonyolultabb felületet "újít", mint az előző. Pl. Raiffeisen is nemrég.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link