Le a kalappal a gspark előtt!! Ahogy arról számos alkalommal beszámoltunk, a világ első Satoshi Nakamoto szobrát mi valósítottuk meg, méghozzá a hazai kriptopénz-piac szereplőivel karöltve. Részt vett a MrCoin, a Blockchain Budapest, és a Blockchain Hungary is, szeptember óta áll a helyén az emlékmű, a Graphisoft Parkban. Most azonban váratlan dolog történt, egy magyar képzőművész, Weiler Péter villanyszámlát akasztott a szobor nyakába.
Elméletben és valószinüleg a gyakorlatban is , 2/3-ad győzelemre kicsi az esélye, mind a jobbnak, mint a baloldalnak .Ez is támogatólag fog hatni a cég működésére az elkövetkező években.
Tudom, de itt van , és éppen ezért emelkedett a papír mérsékelten, ennek okán is pl.és még így is elfogadható ilyen bizonytalansági tényezővel a nyakában.Ez tényező változhati,egy esetleges baloldali győzelemnél.Támadásból,kormánypárti támogatásra válozhat a gázgyár területének rendbetétele.
Ez a nyílt kormány elleni "támadás"+covíd para, hozott eddig+10%-ot fél év alatt, most nézzük ezt a rövid távot, egy ilyen illikvid papírnál,nem lehet kijeleneni egyértelműen, hogy kevés az esélye, a további szép lassú emelkedő trenben való mozgásának.Én legalább is ezt látom.Meg lehet nézni charját a neten.Én nem gyártok chartokat, ezért nem teszek be másét sem.De amiket látok,azokon egyértelmű az emelkedő trend.
Ha elvégezné az állam (MVM azt hiszem) a kötelező kármentesítést a gázgyár területén, az elég komoly növekedési potenciált jelentene. De még így is jócskán alulértékelt a részvény.
Igaz. Ugyanakkor vastagon a konyvszerinti ertek alatt forog. Egy jó osztufizeto papir, csak nincs a cégben növekedési potenciál. Ezért vagyunk szerintem 4rongy alatt.
2021 májús óta 3510- ről 6 hónap( fél év) alatt, a covíd árnyékában,a mai nappal 3880-ig,de volt már4000 is pár napja.Jött kb+10%-kot.Fél évre nem rossz hozam.Emelkedő trendben megy szép komitosan felfelé, csapkodások nélkül.Szerintem nem rossz papír.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?