Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
1 A cikk címe: Kiderült a K-vitamin titok: kevesen tudják, milyen veszélyes lehet az ilyen étrend 2 Probléma 1: a cikk magát meg nem nevező írója hallgat arról, hogy a Covid-19 hegképződése (a tüdőben) csak akkor indul be, ha nincs véralvadás, ezért a) a K-vitamin étrendkiegészítő létfontosságú, b) a véralvadás-gátlókat be kell tiltani. (Talán ez a cikk egy fedett gyógyszeripari hirdetés) 3 Probléma 2: topikot akartam nyitni a cikk címével, de nem találom a "Topik nyitása" opciót. :( 4 Kérelem: SOS, köszi előre.
Üdv. Régebben regisztráltam, de eddig csak olvastam bejelentkezés nélkül és most kezdtem volna hozzászólogatni. 1, Hogyan lehet megváltoztatni a nicknevet? Mivel már vagyok regisztrálva, ezért nem enged ugyanazzal az email-el regisztrálni (helyesen) új nick-et. 2, Ezt megkerülendő, a profilomban átírtam volna az email címet másra, de nem küldi el a megerősítő emailt, se a régire, se az újra. Gondoltam, ezután tudok majd a régivel új nicket regisztrálni 3, Ha foglalt az email cím, akkor csak jelszóemlékeztető kérésére van lehetőség, de hogyan lehet kitalálni a nicknevet? Nagy szerencsére eszembejutott, (ez, ami nem tetszik), de ha más ugyanígy nem tudja a sajátját és már regisztrált az email címével, akkor nem tud se belépni, de újat regisztrálni, emiatt meg nem szerencsés új email címet csinálni. Köszönöm a segítséget.
Hi, Firefox 106-os verzióban nem jelennek meg grafikonok. Sem deviza, sem tőzsde.... sehol. Van valami külön beállítás a böngészőben, ami ezek megjelenítéséhez kellene? Thx!
Üdv. Valami akad a bejelentkezésnél nálam. Kitöltöm a bejelentkezést és belép, hozzászólást írnék és kiléptet. Választ akarok írni kiléptet. Alig tudok írni másfél napja..olvastam másnál is van gond. Jó lenne ránéznének, mert így kevesebb kattintás lesz, hozzászólás, ha többen kihagyják a bejegyzés írást. Köszi
Csatlakozom, Helló Sigi! Ugyanezt akartam írni, ha a személyeskedés elleni szankció, frappáns, de élvezhetetlen. Inkább elviseljük gyengébb társaink kitöréseit, csak legyen követhető a cucc.
SziasztoK! Szándékos módosítás, vagy csak technikai hiba, hogy nem látszik, hogy melyik hozzászólásora válaszolunk? Ez így értelmetlen, mert követhetetlen a szövegfolyam, és az lesz a vége, hogy kihal a fórum.
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!