Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Én is megtaláltam a megoldást, írtam is, hogy a "friss hírek" mellett, (ami beragadt), ott van a "további hírek"- én arra kattintva olvastam az aktualitásokat. :-)
Magyar Állampapír topicba se ártana egy normális moderátor már, mert a jelenlegi lassan ész nélkül töröl mindent, ami nem tetszik neki és nem az ő meglátása szerinti véleményt tartalmazza.
Sziasztok! Segítene valaki, hogy nagyon régi 2007-es regisztrációmat, hogyan tudom visszaállítani? Sok évig nem használtam, és amikor újból kezdtem a fórumot olvasni, már nem tudtam bejelentkezni. Újként regisztráltam, aminek már ismét 6 éve, de ha van rá lehetőség megköszönöm ha segítettek.
Hali, valakinek át kellene adni a moderációt, mert BétGyuri nélkül nagyon eldurvultak a dolgok a "
NEW OPUS GLOBAL" topikban. Lényegében az összes új reges troll ott virágzik és osztja az észt. Lényegében már csak a személyeskedés megy, lényegi hozzászólás nélkül!
Igen, valamelyik hópihe rám kattant, és van ehhez moderátor, aki bevégzi. Nembaj, majd amikor lemondom a pf előfizetésem, indoklás a fórum moderáció lesz:)
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. 2023. május 31. 09:24 374 forint felett a dollár A forint már közel 0,7 százalékkal gyengült a dollárhoz képest. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Értem, hogy sietni kell, de nem mindegy, hogy idd ki, vagy vidd ki. Jó lesz az a 374 huf/dollár 347-nek is!!!
Törölt felhasználó2023. 05. 23. 14:05
Érdeklődnék a moderátoroktól a legutóbbi tiltásom okáról, mi volt személyeskedés?
Az szuper, ha olyan moderál, aki már nincs itt. Egy idióta ámokfutó propagandista miatt teljesen szét lett cseszve az egész topic. Nem értem, hogy miért nem lehet 2023-ban egy normális fórumot összedobni és kivágni a trollokat?!
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!