Meddig?! Már nem nagyon raksz be chartot az utóbbi időben... Én nekem itt fibo 161-n kicsit már toppinak tűnik, bár meggyőző lefordulást én sem látok...
SPY daytrade Tovabbra is gyanus, hogy megvan wave(v of v) az 5642 csucsnal. Es kozel kesz lehet (i) lefele. Egy kis a-b-c=(ii) felpattanas most mar idoszeru. Amikor kesz, okosan keszulni kell a wave(iii) esesre.
NDX daytrade A mai varatlan top, lefordulas, es azota a viszonylag meredek eses, ami NDX_ben eddig -2%, nos, arra utal, hogy esetleg mar keszen van a wave(v of v). (De az ALT eset az, hogy lehet ez egy wave(iv) hullam is) . https://imgur.com/a/Chwn8Yl
Azzal nem lesz baj, remélem, bár, ha bejön, akkor szerintem sok embernek igen.....azért köszi, hogy aggódsz. Nem ma kezdtem, de én inkább forex. A JPY meg mutatni fogja az utat....
A small-mid cap hitelek jelentos resze szeptemberben fordul, a large cap-et nem erdekli mert kotvenybol eltartja magat. Viszont kamatcsokkentesnel elkezdhet rotalodni value-ba
Pont ez az, a hiteleken ketyeg az óra a FED meg ráérősen nézegeti a múltbéli (lagging) adatokat. Kockázatos játék, én Powell helyében már július végén csökkenenék 25 bázispontot, csak hogy lássák a fogadtatást (eldurrannak-e a nyersanyag árak? gyengül-e a dollár? stb.)
Hát a mai nap akár lehet indító. Éves ellenállásról fordulna....Zsiday leírta, hogy mit vár, ha fordul....Nem napos kereskedés lesz...VIX, vételi naposon, hetesen, hónaposon...
Az a tippem, hogy a mai CPI után sokkal nagyobb lett a szeptemberi kamatcsökkentés valószínűsége, ami miatt elvileg a sok vergődő, szabad szemmel látható mennyiségű, refinanszírozásra váró hitelben úszkáló small cap-nek fellélegzés. Kérdés, hogy időben jön-e Jeremiás és elég lesz-e az, amit csinál. Szerencsére a TLT tudja a dolgát, 98-ig meg se álljon 😀
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.