Szia! A 24 alatti vetelemet ma kidobtam, mert 20%-ot keresni 3 nap alatt nagyon jo erzes. A pozi masik 50%-at tartom 26,30-rol. Ha megy tovabb, akkor 30,80-ig tartom ami maradt, ha korrigal akkor visszaveszem a 29 felett zart pakkot. Barmit csinalhat csak mozogjon 😃
A tendencia jó, csak azt nem értem, hogy miért nincs nyereség? A csökkenő veszteség is veszteség. Ha csak akkor tudnak pénzt termelni amikor tombol a kripto mánia és a Marinénik is BTC-t vesznek akkor ott komoly gond van.
Harmadik nap, harmadik rés. Nem gondolnám, hogy így marad.Ekkora hetes zöld gyertya még nem is volt az idén ha jól látom. A leszakadások sem szoktak ilyen intenzívek lenni.
Janos! Tudod, néha nem mondok hulyeseget! :) 1)Ne hagyd abba 2) Sőt Humi is és még aki igazán ért hozzá tegye fel SP500, NDX, egyéb chartokat elemzéseket. És. Mégpedig azért, mert ha 2-3 kulonbozo van akkor en nem trédelek. (Már egy éve minimum nem trédelek, mert totagast állt a vilag, és nehéz a pálya, nem racionális.) De ha 2 chart vagy esetleg 3 chart azonos tőletek tehát közös metszespontban van, és azonos a prognozisa Akkor dolce vita. Újra trédelni kezdek én is. 😀Egeszitsetek ki egy kis VIX elemzéssel is mert az volt anno a kedvencem. :) Ezen gondolkozzatok el. Mert ha így lenne az jó buli lenne, és anyagilag is hasznos. És egast erősítő, vagy ovatossagra intő lenne. Azonosság vagy a különbözőség eseten. Persze hogy szenzitiv lett Humi, és te is, az alább lennt írt kommentemben kifejtett okok alapján. És ha az ember feszült, akkor csinál hulyeseget:)
1)Nem vagyok Humi klonja.( A szokásos szítasod, és személyeskedés) 2) , Ne játszd itt a szűz leányát. Akkor nézzük is mit írtál. Rossz érzéseket keltve Janosban és Humiban is akik megosztjak a tippjeiket. Huminal a szoláros gunyolodasod előzőleg és Jánost pedig a RIG el csesztetted. Mintha kárt okoztak volna neked. Szerintem meg se játszottad őket. Csak trollkodsz, és szemelyeskedsz. Tőled idézem a bejegyzést! "" Financial Forecasts 2023. 10. 24. 15:58#99158Nem tudom ki adta az ionq tippet, lassan 50% bukó, köszi!
Tilray is köszi, az is felezett.
Rig, borr fél eve esnek, ezeket is köszi. "" " Ez igen. Gratulálok shortos. Na így kell el érni, hogy inkább ne is irkaljon az ember semmit se, tippeket se. És te beszélsz? Ezt kellene abbahagyni.
Valahogyan oda kell csábítani az embereket. Megemelték az árakat és már csak 1 cent veszteséget termelnek részvényenként. Igaz jócskán csökkent a bevételük, ennek ellenére a veszteség is csökkent.
"A Coinbase dollármilliókat költött egy lobbikampányra, hogy ösztönözze a törvényhozókat olyan jogszabályok elfogadására, amelyek a cégvezetők szerint egyértelmű utat biztosítanának a kriptográfiai cégek számára, hogy legálisan működhessenek az Egyesült Államokban, miközben a törvényjavaslatok egy része a képviselőház vagy a szenátus bizottságain keresztül haladt előre, szakpolitikai elemzők szerint. kicsi az esély arra, hogy egyhamar joggá váljanak." .................................................................................................................................................................................. -ez szerintetek mit jelent? Mennyi politikust fizethettek le? :-) Ami nálunk korrupció, az az amcsiknál lobbi. :-) Láttuk az FTX-et is , hogyan tudott tündökölni. Senkinek semmi nem tűnt fel, egyetlen ellenőrzést nem kapott. Igaz, ez arra fele nem újdonság, madoff is így tudott működni.
Szia Kozi, Tegnap reggel amikor C3 AI 26 fölé ment újra felszálltam énis a vonatra, 26,6 felett strong buy. SOUN-om van 1,55 ről, csak nekem az Ő mozgása nagyon hektikus, kicsi a tétel, de lehet veszek még... Most van valamilyen 2 napos AI konferencia, lehet, hogy arról is lesz valami info hamarosan... Tudom, hogy sokan megköveznek érte, de én zsákolom NVAX-ot 6,5 alattról, szerintem ismét indul a vakcina biznisz... Rray
Szia Jani bácsi, Nekem tetszenek a bejegyzéseid és mindig olvasom. Ha tévedsz akkor se irom oda hogy nem jött be, mivel senki sem lát a jövöbe. Himihumi nak meg ha nem tetszik a pálya menjen máshová korcsolyázni. Nem is értem miért olvas olyan forumot amit nem szeret és nem ért vele egyet?
Szia Jani bácsi, Nekem tetszenek a bejegyzéseid és mindig olvasom. Ha tévedsz akkor se irom oda hogy nem jött be, mivel senki sem lát a jövöbe. Himihumi nak meg ha nem tetszik a pálya menjen máshová korcsolyázni. Nem is értem miért olvas olyan forumot amit nem szeret és nem ért vele egyet?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.