Luminar +21%-os, Velodyne +7%-os felpattanáson van túl. Eközben MVIS csupán 2-2,5% körül még mindig toporog brutálisan szétverve 4 dollár alatt. Valakiben felmerült már a csipegetése a tavalyi jó kör után újra?
Az egyenleg sem változik, nálam 9.3 az utolsó adat, ezt szorozza fel a darabszámmal. Tehát az egyenleged sem stimmel, szóval borzalmas. Csak a random capital ilyen szerencsétlen vagy máshol is így működik? 😎
Január 18-án a "hecc" kedvéért kértem a Gazprom felvételélt az új instrimentumként.Az alábbi választ kaptam emilben: "A kért instrumentum eur alapon érhető el nálunk, dollárban nem."
5 éves lejáratú 2026/F-nél holnapra a spread 8889/8665 azaz 100*224/8889=2,52% már most is. 4 éves lejáratú 2025/C-nél holnapra a spread 8871/8680 azaz 100*191/8871=2,15%. (1 éves tartás) 2 éves lejáratú 2023/A-nál holnapra a spread 10481/10371 azaz 100*110/10481=1,05%. (3 éves tartás)
Szia! Én is kérdeztem, nem voltam meggyőzve, hogy simán lehet, mert adatszolgáltatás nincs a randomnál a Gazpromra dollárba. De betettem valamelyik nap egy megbízást és teljesült, az meg is jelent a számlámon, de azóta sincs adat róla, hogy mennyiért lehet aktuálisan kapni. A lényeg, hogy tudsz venni, ha beteszed a megbízást, csak nem látod ott az aktuális árfolyamot.
Szerintem a mai nap, talán még holnap is kitart a jó hangulat. Jövő héten csacsog majd Jeremiás, addig szerintem inkább oldalazni fogunk, mert kivár a piac.
Az ezüsttel mi történt? Es miert most. (mikor persze nem vagyok benne) a fene vinne el Ezt vartam en is de miert kellett megszivatni es lenyomni meg 21,4ig. Aljas jatek ez. Lehet tenyleg inkabb a map+ Vagy pmap
Törölt felhasználó2022. 01. 20. 16:19
Megvolt az indexben a felhúzás, most kéretik a tegnap óhajtott mini crash :)
Nikkei most eleg egyertelmuen egy nagyobb, tobb hetes korrekcioban van, annak is a (C) hullamaban. Egyelore bekeben hagynam. Nalam figyelo listan van. De tovabbra is, kozep es hosszu tavokon, Japon mar bullos, es a kovetkezo 2-3 evben 40.000 fole varom. A mellekelt weekly chart eleg regi, (nov.29.10:30 onnan masoltam at) de a lenyeg jo rajta most is. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220120v00xbuwwg.jpeg
Egy rossz piaci kornyezetben. A nemzeti érdek miatt, :) ido elotti visszavaltas miert csak 2% lehet, lehet az tobb is, nem tudom ,hogy maximalizalva lenne. 2%rol lett visszacsokkentve nemrégen 1%ra.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.