Ugyan ez a véleményem. Óriási gond lesz ha ezt meglépik. Akkor lenne értelme ha közben ösztönöznék a feltárásokat is, de ez a lépés csak hátráltatja. Anélkül ez csak egy újabb sebtapasz amit minden eddiginél fájdalmasabb lesz letépni.
Tehát már csak annyi dolgunk van hogy az összes pénzünkből kriptovalutákat vegyünk és figyeljük ahogy gazdagszunk? A kriptovaluta nem látszik furcsának. Egy extrém spekulatív terméknek látszik mert az is. Ok, most éppen növekszik az értéke a BTCnek mert tombol a FOMO és szinte mindenki azt hiszi hogy ez csak nőhet. Volt olyan hogy 3 évig csökkent...de több masszív leszálló ága is volt már. Igazából semmi garancia nincs rá hogy 600 ezer dollár helyett, pár hónap múlva 6 ezren lesz...
Attol fugg mennyit szabadit fel, de ga nem tevedek 1.8 mrd hordorol van szo. Fel ev szukseglet az egesz vilagnak, ha csak 200 millat felszabadit, az olyan, mintha az Opec emelt volna 1 millaval jovo nyarig. Szerintem tartosan nem nyomna le az arat, beruhazasi gondok nem oldodnabnak meg, de szerintem egy ideig 70/75 koze szoritana az olajat.
"Biden a strategiai Olajkeszletekbol eladna, az ugyan 1-2 hetre lenyomhatja at arakat". Ez biztos hogy 1,2 hét csak? Nekem fontos lenne ez az információ, köszönöm. Mert látni, hogy Biden nagyon erőlködik, az olaj leszoritasan, a hazai infláció miatt. Ki van neki adva ez a hazi feladat, láttuk az OPEC nel ,hogy nyomás gyakorol rájuk.
1)NG A tegnapi 5.12 ala szakadas azt erositi, higy a zigzag ABC korrekcio meg tart, most wave(iii) tart lefele. , http://keptarhely.eu/view.php?file=20211110v01xt3isa.jpeg . Az SWN es mas gaztermelok korrekcioja is tart, es meg boven van hely esni. . 2)olaj tegnapi chart ervenyesnek latszik. Attorte a 83.4 szintet. Es most mar 84.8nal is jart. A futoolaj es a benzin lemaradasban van hozza kepest. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20211109v00xggojn.jpeg A kovetkezo target 91, aztan 92 es 99. A keszletek minimumon vannak. , AZ valoszintlen, hogy OPEC valtoztatna a sikeres strategian. HA Biden a strategiai Olajkeszletekbol eladna, az ugyan 1-2 hetre lenyomhatja at arakat, de aztan meg lenduleteseebben megy fel. BankAmerica elemzese jovo tavaszra 120$ arat kalkulal,. Szerintem a kinalati oldalon tovabbra sincs elmozdulas, pedig anlkul nincs megoldas. A nagy olajcegek egy fillert se forditanak beruhazasra. Macron ujraeleszti a nuclear temat, bejelentette, hogy 6 uj atomeromuvet epitenek. . Putyin egyre fontosabb tenyezo. Ha igy megy meg par evig, Oroszorszagot be kell venni az EUba. Kulonben megfagynak, vagy osszeomlik az ipar. Az olajhiany Azsiaban parosul a gaz hiannyal, es csak meg erosebben tolja felfele az arakat. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20211110v01xf58sk.jpeg . 3)Kinara, bar a fundak bear kilatasuak, ujra figyelni kell. Ma felpattanas latszik. A bear varakozasbol bullos divergenciak latszanak. Atterek Neutral allaspontra. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20211110v01xs2yh3.jpeg ,
Köszönet az újabb írásért, illetve gratulálok az október végi WTI előrejelzésedhez is. Szépen közelít az (5) csúcshoz amit jelöltél. BP-t és RDS-t hasonlóan látom, mint amit jelöltél, ezért én is megtartottam végül. Nem elégszem meg az eddigi nyerővel :) . Jók a meglátásaid, örülök hogy RIG-ben Te is bízol. Mást sem kívánok jobban, mint hogy az a célárad is teljesüljön! . Örülnék ha gyakrabban jelentkeznél, bár azt is megértem és látom, hogy ezekben az elemzésekben is sok munkád van!
Lehet, hogy Musk is ezt az "algoritmust" használja az elemzéshez és előrelátóan twitterezéssel kezeli a mozgásokat. Így még nagyobb király lehet és növelheti rajongótáborát. Nagy játékos, az biztos, a reklámban verhetetlen. (meg a tömegek manipulálásában)
Nekem ezt nem kell mondanod, mivel én 1993-tól home office-n voltam, ráadásul nem alkalmazottként dolgoztam, hanem vállalkozóként, szerződéssel, jutalékért. Megtanultam nagyon takarékosan intézni a dolgaimat, ugyanígy az időbeosztásomat is kezelni. Amit az alkalmazott kávézgatással és az irodában unatkozással töltött, azt én 1-2 óra alatt megoldottam és lehettem a családdal, illetve mást is vállalhattam. Mivel a kocsi is saját költségen volt, a szerződések kötésénél meg volt tervezve az utam, mindent előkészítve. Nem panaszkodhatom, mert elég jól kerestem, de 25 év után belekóstoltam az alkalmazotti életbe. Királyság volt, céges kocsi, telefon, szinte kötetlen munkaidő, 3 napos képzések 1. osztályú szállodákban. Valahogy mégsem passzolt nekem, így szépen elváltak útjaink.
Én üzletkötő voltam, nekem napi 24 óra rendelkezésre állás volt a szerződésemben. 1993-tól a telefonom hozzám volt nőve, még éjjel is a közelemben volt. Mindent a vevő érdekében. Több év kellett hozzá, hogy már néha otthon is hagyom. Amit hordani szoktam magammal, az nem okos telefon, egy 8 éves nyomógombos nokia (gyári akkuval). Persze van okos is, de az csak szükség esetén.
Nem az volt a kérdés, hogy én mit csináljak, hanem az, hogy meg szavazták-e. Coinereknek mindenre csak a kitérő válaszuk van, a személyeskedésről meg nem is beszélve. De hát mit várhatok el olyan újgazdagoktól, akik azt sem tudják, mibe fektettek. Kriptocelebek videói alapján hirdetik az igét és szépen hordják össze nekik a vagyont. Ja....Erről se feledkezzek meg, megint született 500 millió tether. Csakhogy a FED-et ellensúlyozzák. A tether érdekes módon mindig akkor kezd el naponta szaporodni, mikor csúcsdöntés van. Úgy látszik enélkül nem nagyon menne a rakétázás. Mikor a tesla betolt 1,5 milliárdot, akkor 30%-ot emelkedett az árfolyam, a tether kft meg már 6 milliárdnál jár. És nem csak ez az egy pénzgyár működik a coinpiacon.
Fudge, van chartod magyar inflaciora? Csak hogy tech szemleletben mi varhato. Tudom, a jegybank erosebb a technikanal, de megis kivancsi vagyok. Koszi!
Tesla: semmi váratlan nem történt, előre látható, tervezhető volt az esés már akkor, mikor még se híre se hamva nem volt Elon bejelentésének (itt írtam róla: Új csúcson a Tesla - hol járunk a trendben?). . 2021. november 1. 22:17: "Célzónában vagyunk, ez az emelkedés már nem tartható fent sokáig, napos RSI 94 környéke (ha így marad), brutál klimax, hamarosan vége lehet az 5/3-na. Mondjuk 1260 körülről jól mutatna egy 5/4 vissza 1000 környékére" - kellett hozzá egy funda hír, hogy ez megtörténjen, a Tesla esetében pedig már több esetben Elon tweetje volt a trigger egy várható mozgás elindulására.
Amiota home officeban vagyok, ovatosan redukalni kezdtem a munkaidomet. Mar olyan hasznos netto 4 oranal jarok, max 7 orat ulok a gep elott, de azert be van kapcsolva 8-10 orat, hogy ha valami beesik, tudjak kuldeni egy gyors emailt, hogy lassak milyen jo gyerek vagyok :-) Egyelore a munka el van vegezve es senki se szolt erte es a legritkabb esetben jon barmilyen email 4 ora utan :)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.