Lehet az OTP-t is ezzel húzták fel 8800-ról :D Egyértelmű, hogy csalás. Azért is kérdeztem, hogy hol lehet ezeket bejelenti, mert az ilyeneket szívesen jelenteném.
Én régóta 2700-2800 közötti értéket várok és kb. 2021. május 23-ig lenne a giga nagy long piac 2. pontja. Innen várom fel 5414-ig a 3. pontra az SP500-at, majd le a 4. ponthoz 4499-ig, majd fel 6700-ig az 5. pontra.
Én követtem a chartodat, szurkoltam ma, hogy elérje, majdnem! :) Holnap még lenézhet 3877-re. 4080 utáni lefele zakóra van már esetleg valami, hogy meddig eshet? Pont és idô is érdekelne (szerintem mindenkit). Köszönöm!
Ha egy évtizedes bull után kialakul a tetőn egy oldalazás, azt hívják szétterülésnek, vagy tömésnek. A nagyok ott megpróbálnak minél több részvényt elsózni magas áron. De ilyen hegymenet után viszonylag kevéssé valószínű. Több esélye van az éles zakónak, ha megindul a lavina.
SPY daytrade egyelore tovabbi jeleket keresunk a fordulatra. A tegnapi alj ala tores azt jelzi, hogy megiscsak lefordulast kell sejteni, es indulasban igy szamozom . http://keptarhely.eu/view.php?file=20210218v01vic0br.jpeg Nemcsak NDX, SPY is 3900 kritikus support ala esett, ugyanilyen a szerkezete.
Zártam ma minden GSAT, VERU és GEVO pozimat, fele OEG pozit. Amik megvannak és plusz: BCRX, EVFM Mínuszban: RIG, OEG Ismét figyelőre kerültek: HMI, APT, VEEV, KGC
Tisztelt Kollégák! Ezúton hivatalosan is igazolom, hogy Fetisszultan részemre a Gazprom fogadásunk tétjét (2 db 0,5 literes Panyolai szilva Elixírt), mint úriember a mai napon rendezte. Nagyon köszönöm. Jó szelet a piacokon, további sok sikert neked!
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.