Kanada a termék fő piaca, további helyre nem tehető
sajnos. - ezt írták. Tibi csetszobájában mintha azt is mondta volna valaki, hogy egy termék csak egy helyről - de lehet, hogy álmodtam.
valaki tudja, miert jott le az arany? ha nem, akkor valami sejtes? //csak amolyan hangosan gondolkodo kerdes gyanant ha nem, akkor mi alapjan varja barki is fel? de konkretan is rakerdezhetek: tudja valaki mi alapjan mozog az arany? //fibo, pattog, meg hullam, meg szezon... az CSAK a csart
https://www.mql5.com/en/charts/8911860/golds-d1-x-trade-brokers Most van az, hogy ha 2 napon belül nincs felhúzás vissza a háromszögbe, akkor nem emelkedő háromszög volt, hanem megyünk a C pont felé, amelynél célárat sem nagyon lehet egyértelműen meghatározni. Fél évvel ezelőtti érvek, amelyek a gold árát emeltél, azok most mind ellentétesen hatnak. USD emelkedik, infláció emelkedik, recesszió nincs, defláció nincs, a háború szele megbékélt, a kereskedelmi háború meg még a jövő zenéje.
Egyelőre valóban jóárasítás zajlik. 1-2 héten belül 10-ig elég durva lenne oda bepottyanni. Kiváncsi leszek, 1-2 hetem pont van :D. tekintettel arra, hogy nem vagyok telhetetlen megelőlegezem a bizalmat már 11,60-nál egy vétellel, aztán majd 10,6-on. De ezért ez tényleg elég meredek volna, meglepődnék ha ennyire mélyrepülésbe kezdene. Pozíció nélkül azt mondom, legyen igazad.
Érdemes óvatosnak lenni RIG-el. Talán nem véletlenül jött most ez a hír. Elképzelhetőnek tartom, hogy 1-2 héten belül nagyobb korrekcióba kezd, akár 10-ig eshet. Ráadásul nem is kell, hogy extrém világpiaci események történjenek. Az esma miatt számos tőkeáttételes pozit kényszerlikvidálhatnak, ami önmagában nagyobb elmozdulást eredményezhet.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.