Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Kedves Pakk ! Ne veszekedjetek. Én bírlak mindkettőtöket, ha nem îrnátok ide akkor szegényebbek lennénk.A színes szót direkt kerülöm, nehogy megsértődj még jobban. Világbéke!!!!!!!!✌️
Törölt felhasználó2024. 10. 23. 16:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
Otp topikba nem írtam már egy ideje. De az ilyen kommentek miatt fogok hagyni a f.szba az egész fórumozást itt is meg discordon is, mert kezd tele lenni a tököm vele h mindenhol belém áll valaki csak azért mert gondolok valamit. Felőlem aztán longold ha akarod, szarok rá, de én se irogatok róla h te miről mit gondolsz meg milyen faszságaid vannak.
Én ahogy nézem egy még erősebb dxy / 107 ig/ sem lenne akadálya az arany erősödésnek de megkockáztatom az ezüstnél sem .. Gáznál is beverték ugyanakkor emelkedő dxynél meg megy fel . Szóval bármi lehet 👀
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)