Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Discorton én is írtam Neki! Ha az OTP nem is mi várjuk! mert Ő kell a csapatba! Figyeljétek meg milyen tehetséges. és milyen más szemléletet alkot még a TA ban is.
Sajnálatos. Lehet több volt a szilva pálinkája és leitta a többletet... Csak viccelek! Én nem láttam mi volt a téma, de szerintem nem is baj, hiszen nekem már a holnapra kell készülnöm. Pakk ha kiesne az nagyon sajnálnám! Szerintem fontos az Ő más látásmódja!
No lám! Ma meghallgatatott Valíz testvérünk imája a gázhoz! Sikerült! . Kedves Dexter-atya te is figyeled topikunkat?! - köszönöm, és meglep. Írásod nagyon valid! Itt könnyű kibukni. Ezért dicsértem meg a sok ezüst topikozót és kereskedőt. Ez a legnehezebb eszközök egyike. Aki itt nem bukik ki hónapok vagy é1-2 év alatt az valahol sikerre van ítélve. . De topikunkat sokan segítik, és tudjuk a topik neve ezüst de már régen nem csak azzal foglalkozik. . Hmm Köszönjük észrevételed!
Pakk majd visszajön. Neki így gurul el a gyógyszere. :) Amit talán nem tudtok, hogy az OTP topikban nyilván szívják a vérét, de mellette ma Palival egy időben megtalálta valaki Discordon is egy másik szerveren (Andrásén). Minősíthetetlen stílusban oktatta ki, így nem csoda ha besokallt. Beszéltem vele privát és elmondtam neki, hogy ha kiengedte a gőzt várjuk vissza! :)))
Így igaz, én is majdnem feladtam a nagy bukók után, bár még mindig azt mondom orbáncnak nagyobb szerepe volt benne, a sok b*zi extra adójával együtt. De tény, hogy elvette a kedvem 2022. Aztán csak nem hagytam magam. Szerencsére utolsó másfél év +490% :))) Sokat tanultam sokaktól, ezer hála nekik.
Nincs azzal semmi baj, ha valakinek elgurul a gyógyszere. Mindaddig amíg nem mást okol, vagy máson vezeti le. Én is volt, hogy kiadtam itt a dühömet, mert valami nem sikerült. Kiírtam magamból, mert jól esett. De nem személyeskedtem. Felnőtt ember vagyok, felelősséget vállalok a tetteimért. Ha baromságot csinálok azért is! Volt, hogy shortoltam és buktam milliókat vele. Neddentől kaptam is a fejmosást érte. Mégse mentem neki, csak mert mást gondol, vagy mert le merte írni mekkora hülyeséget csináltam. Inkább megköszöntem az “ellenvéleményt”, mert a javamra vált! Ne felejtsétek el, hogy senki nem tart fegyvert a fejünkhöz amikor lenyomjuk az entert. Mi magunk döntünk így. Ha valaki a saját meglátásával befolyásolja a döntésünket, az attól még a mi döntésünk, hogy adunk a szavára vagy sem. Egy fórum arra való, hogy gondolkodjunk közösen. Amihez hozza tartozik, hogy ahányan vagyunk annyiféleképpen láthatjuk a dolgokat. Lesznek egyet nem értések. Ettől még itt az “Ezüst”-ben a tiszteletet megadjuk a másiknak! Nem személyeskedünk, csak mert valaki mást gondol. Persze, olykor megy az ironizálás meg a heccelés, de vannak határok amiket nem lépünk át! Ettől vagyunk a legjobb topik, és kényesen ügyelni fogok rá, hogy ez így is maradjon!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)