Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ez a BÉT szünnap megint meg kavarta a paklit- így nem is tudom hirtelen hogy vegyek pozíciókat fel.. 👀Lehet maradok cashbe. . Én valamiért már ezüst gyengülést várnék .. nem úgy néz ki pedig…
Köszönjük a gáz megerősítést! Én tartom a pozíciót. Ha csak az alakzatokat nézem nekem emelkedő. Írom ezt akkor amikor az NGas éppen mínuszban ami hajnal óta javul. Henry Hub pluszban van.
Egy doji volt, ezt jeleztem előre! Bizonytalanság ezen a szinten már! Ma kell egy megerősítés, vagy újabb doji..., mint a charton láthatod a lila oszlopnál is ez történt a trend tetején! Még nem tudni, hogy mi lesz a folytatás, de már megingott egy kicsit, ezért kell a megerősítés! Mire megtudod, lehet késő...:))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)