Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Palikám ha ezt nekem címezted, akkor megnyugtatlak, hogy a bajok nem itt kezdődnek. Egyébként már megvettem az adagomat és úton vagyok a cél felé, csak az nem egyenes, meg még az is benne van, hogy útközben levadásznak. Az élet ilyen , nehéz és rögös.
Gratulálok minden győztesnek! Nagy dolog ám, hogy nem hullottatok ki erről a nehéz piacról. Valíz ne bánkódj messze az ezüst ATH és az arany nagyon erős lesz. Jó, hogy realizáltál!:)
visszateszt? :) most nem akarok nagyképűnek tűnni de ha kiütik, igazából meg se kottyanna az 5500 darabbal, mert vesztek vele mondjuk fél milliót ehhez képest amit az ezüst hozott idén az valami brutális meg persze a ricsi már majdnem megvan az 500% tavaly tavasz óta aminek a vastag része igazából idén történt
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)