Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Aranyat még fényesíteni kell! :) Emelkedik még.. Még nem veséztem ki teljesen, de egy vissza teszt elképzelhető ~2700-ra, akinek jó egy beszállóra. Gold/D https://ibb.co/tDvk5XF
Nagyon köszönöm a válaszod! :))) Az enyém egy gyors laikus mérés volt, mindenféle hullámot nélkülözve. Csak emlékeztem rá, hogy ott sokat vesztettem a shorton, mert nem akartam elhinni, hogy képes tovább menni érdemi korrekció nélkül. Visszakerestem: 05.17-én lezártam a longomat, majd nyitottam shortot... 70 feletti rsi-nél... még aznap kiütöttek belőle.
Az nálam már a következő hullám lenne, a kék abc! Amit te mértél, az a piros madár sávja nálam, bár rsi szempontjából képes feljebb is menni, a sok kanyar és eltelt pihenő miatt! Eredetileg kb. a 120%-ig szólt rsi szempontjából, amikor elkezdtük ezt az emelkedő trend 3. szakaszát! Közben jött egy kis változás. Nem ment fel a kék madár 162% környékére a harmadik hullám, hanem közbe jött egy nagyobb korrekció (4), ami nagyon bele passzolt, vissza a második hullám kezdetéig és már az 5. ben vagyunk, ha minden igaz! Rsi meg lehűlt és többre képes már! Most az 5. elmehet/kiléphet fent a piros sávból egy kicsit, ezt mutattam is egy másik charton, de itt is vége lehet már! Az elvárt szintet meghozta! Már rezeg a léc! A következő korrekció mélysége, majd eldönt mindent, hogy hol tartunk! Azt már nehéz elképzelni, hogy annyira megnyúljon felefelé az 5. hogy a felső kék madarat elérje egy komolyabb korrekció előtt! Persze az ötös szerkezet, mindig a végén derül ki! :) Valahogy ilyen nálam: XAG/USD /D https://ibb.co/4g1F6MG
Hívtak a bávtól hogy van unciás arany. Valamit magyarázott a nő, hogy ezt a báv gyártatta és rajta van a báv logó a csomagolás án, de ugyanúgy argor-os arany, tiszta arany. Szerintetek okés?
Az arany ára gyorsan emelkedik, ahogy a piac árazni kezdte annak valószínűségére, hogy a Fed – sok elemző szerint is – a tartós infláció ellenére további kamatcsökkentésre kényszerülhet már novemberben.Más fémek árában valószínűleg hamarosan látni lehet majd ezt a folyamatot. Az arany jelenleg 44%-kal van a 2011-es csúcsa felett, míg az ezüst közel 30%-kal marad a 2011-es szint alatt. Az arany gyors áremelkedése egy újabb inflációs hullám lehetőségét is jelzi, ami megnehezítheti a Fed dolgát, mivel a szövetségi és helyi kormányok kamatfizetései már megközelítik a GDP 5%-át. ... nem beszélve arról, hogy egy esetleges (érdemi) kínai stimulus csomag komolyan olaj lehet az infláció tüzére globálisan ... Az arany jelenlegi mozgása kritikus fontosságú, de érdemes szemmel tartani a többi fémet és nyersanyagot is, amelyek általában valamivel lemaradva követik. https://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/10/22/410464146848_146771671083.jpg
Ez nem okfejtés volt. Thomas Bulkowski könyvében szépen le van vezetve :) 52-48%-ban trendkövető és trendfordító. kontextus kérdése, hogy éppen milyen pozícióban helyezkedik el az alakzat. De összeveszni nem fogunk rajta :) és másképp kereskedem le, mint ahogy pár képen látható a neten :)
Valiz gondolatban küldök egy masszázst neked, szerintem már ki lehetsz merülve, nehéz napjaid vannak. Mindenki szurkol, hogy kitörjön és el tudd adni, én is meg fogok könnyebbülni, ha túl leszel rajta. :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)