Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Annyit hozzátennék, hivatalosan nincs emelkedő és csökkenő háromszög. Csak háromszög van, ami statisztikailag a legtöbbször trendkövető alakzat, ezért kialakult emelkedő és csökkenő elnevezés :)
Általában az ami a legkevésbé logikus👀 ezért most emelkednie kellene de Ff most fejtette ki hogy végül is bármi lehet.. Egyenlőre nem kell szabadulni tőle..
Nem vagyok túl tapasztalt gáz-kereskedő. Mi várható, mi fog történni a NOV-határidős gázzal? Egyszer csak már nem az idei árat árazza, hanem a 2025-ös árat? Melyik nap a határnap? Köszi!
A gáz így néz ki óráson! Fordulás ott volt ahol vártuk. Csati tetőig ment. Mi lehet ebből? Lehet egy emelkedő háromszög, amihez kell egy lekanyar még, mert kettő fel, kettő le a min. szabály! Ha ez megvan, akkor olyan lesz, mint egy füles csésze és ezt sokszor összekeverik! A füles nem ide való, mert az trenderősítő és az emelkedő trend tetején tolja fel tovább! (Itt meg az alján vagyunk, tehát fordított füles való ide és tovább lefelé! ) Vagy fej váll visz felfelé még..! Ezt akkor hagyjuk. Lehet még egy zászló is, aminek nem jön mélyre a lobogója, főleg, ha erő van a kereskedésben! Ja és lehet nyekk is, semmit nem lehet kirázni, de eddig jól áll a zászló! Gáz/h1 https://ibb.co/3r0Mnb3
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)