Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Jó reggelt! Hú, hát ez gyorsan összeszedte magát. Kína nem adja hajnalban egy ideje, így szépen menetel. Most nincs előttem farkasfűék rajza, de gondolom megint pipálhatjuk a 120%-ot.
Kedd és ma is adatszegény napra számítunk, ami a fémpiacoz illeti. E fém árak kicsit csökkentek , de nem vészes. Az biztos jó belépőre nem kínál nálam meg jegyet. Így tartom más főleg indexeimet. Illetve a GBP/JPY longomat.. Gáz mintha kissé emelkedni szeretne. Egy jelképes mennyiséget tartok abból is. Tegnap az indexek felemásan zárultak a világban. Nálunk pirosban. DXY még tartja magát! . Ázsia Javarészt a fő tőzsdék pirosban nyitottak. Reméljük a hangulat javulni fog. 10:30 Hong Kong CPI . Európa Ma az autóipar van a középpontban. A német gyártók után megtudhatjuk a Stellantis is mekkora bajba került. ( lehet nagyobba mint a Németek) Az autós híreket beszédek tarkítják. . Amerika Mondanám , hogy csendes, de kampány van és sok gazdasági szerelő mind beszédet. . OTP Föld Kincsei eddig mintha növekedne, de nekem gyanús Erste Arany Alapok Alapja lehet az év egyik legjobb befektetési jegye lesz. . Releváns adat nem szerepel mára a batárunkban, de én várom a kínai raktárkészletek alakulását. Ami a hetes ünnep miatt később kerül kiadásra. . Ha beesik a fém figyelem, érdemes lehet függő megbízást betenni. Ma is inkább mozi. . Ha tudtok jó devizapár trendet ne tartsátok magatokban! Előny a nem USD - vel korreláló .
Mi ma edényt vettünk a spárba, jó üzlet volt.Alig kellett pénzt adni érte., állîtólag pontokkal fizettünk Még ilyen méretű edényünk nem volt , boldogok vagyunk.A következő az lesz, hogy kicsi a konyhabùtor. 😯 Bele kell húznom.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)