Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Akkor üdvözlünk! Soha nem számít mennyivel kereskedsz, ezzel ne törődj itt. A lényeg a jó meglátás. Neken ez életem első csoportja, amiben nyilvánosan részt veszek.
A fórumot szoktam nézni, Nedden hallgat most. Kis hal vagyok, a "háztatrásbeli". Megérzéseim vannak és kis profitjaim. -1,5 milló első évben 2020. A certi egy nagyon rizikós dolog, ne menjen bele senki akinek nincs elégethető pénze. Itt hallottam jó hozzászólásokat, azért is írtam. Az Erstecertiből tuti, hogy megkapod a maradványértéket, máshol nem biztos. Ismerősőm csinált 200 USDől valahol 6200ret, de nem váltotta be 6000ren és most nincs neki semmi. Vigyázni kell.
Bpali mondta, hogy a nyereség felét elveszítjük. Igaza volt. Át kell itt alakítani a dolgokat, mese nincs. Én sem szívesen teszem, de nincs más megoldás.
Én akartam még venni a leszúrásban, de nem mertem. Az eszem pedig azt diktálta, hogy nem lesz itt baj, mert csatialj megfogta… Viszont mohó se akartam lenni, mert ezüst párszor már megtréfált. Boldog vagyok a kis ezresemmel most, csak Kína ne rontsa el a bulit hétfőn! 😂
Mondom, vége! 97 raglop majd segít nekem, én befejezem a kizárólag 9-5-ig való kereskedést! Eddig forintot, mostantól eurót töltök fel. Köszi a kedvességed egyébként. De amióta itt vagyunk, ezt modja Nedden is, nem? Magyar felületen ezt mindenkinek meg kell oldania. Próbáljuk meg együtt, csak megoldjuk valahogy. Vakon beadok egy eszement eladást, ha nem érek rá este, még az is jobban működhet, mint a napi semmi.
1000db TL34-et zsákoktam ma. Nem mondom, hogy a leszúrásban nem remegett meg a térdem, de ráültem a kezemre. Remélem megtartja hétfőig! Stacstac grat! 😁
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)