Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
nem akartam ricsit beadni ezustre, lehet kellett volna egy keveset :) azt sajnalom, hogy nem szamoltam a kilengesekkel es reggel mar betoltam a szabad casht tl34be.. amikor meg jott a visszanezes nem volt mibol venni. mekkora uzlet lett volna 475ön belevenni.. igaz ott már kozel lett volna a KO..
Hát csak 1000 certit raboltak ki tőlem. Többi megmaradt, mert longot vártam nagyon. Ez meg 5 óra után jött. Ezért vagyok nagyon mérges. Dühös, inkább ez a szó, amit mondok. Nagyon dühös!
Kösz Mester tőled jól esik a dicséret , te vagy a jó daytrader . Csak most óvatos lettél . De az nem baj . !! Anno téged olvastalak meg Gyula971-ez meg Balin-t de Ő nem elég rugalmas .. Te írtad az ezüstöt sokan akkor kezdtük el figyelni. Te próbáltak előazör az olajat , s talán miattad nézett be ide Farkas-díjat meg Fibo is .. Szóval én is köszönöm
Szia! Köszönöm a kedves üdvüzlést. Nem szoktam osztani a befektetéseimet, mert nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálom. Beküldtem, és remélem pozitívban jelentkezem hétfőn. A gázt szeretem télen, de ma megviccelt.
Csak azért gondolom ezt, mert annyiszor láttam, amikor 420-as euro árfolyamnál gondolta a környezetem, hogy na, most kell venni! Én meg, hogy bocs, de nem eladni???
Bpali, lajhárnak igaza volt, én is figyeltem, hogy dollár erősödésnél emelkedtünk egy ideje. Ma is. Azt gondolom, hogy pánikot válthat ki a dollár erősödése, és vásárlásra ösztönző hatása van. Egyébként kiszámoltam, hogy a TL 25 esetében ez 70 Ft. plusz kb.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)