Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
az egyik mindig jó a kettő közül, a nyári masszív ezüst visszaesést is plusszosan éltem meg a ricsi miatt egyszer lehetne hogy mindkettő felmegy az égbe egyszerre
Hasonló a ricsi mozgása is! Ha az egyik beszakad, a másiknak short..:))) Itt egy kicsit, pár órát óvatos lennék, több szintet elért és könnyen túlvett is lehet. Konszolidáció ideje lenne..., persze sosem úgy megy, ahogy szeretnénk..:)) A pirosnál figyelni, mert elmehet az 160%-ig is. (kövi körben) XAG/h1 https://ibb.co/PGzGtP2
Kitartás! A Ricsi trükkös, nem szabad ráülni a készletekre, ha nagy eladó van, mert olyankor bárhova tudják rakni az árfolyamot. A csökkenő trend még mindig nem tört, a tegnapi zöld gyertya kicsi forgalommal történt, a nagy eladó nem volt csütörtökön, de pénteken igen, hétfőn nem, de kedden?? Majd kiderül.
Bocs mindenkitől, de bezuhantam az ágyba és végre tudtam pihenni Ricsi készît ki, nem sikerült jól a higîtás sem, ezért vagyok padlón.Ráadásul még a pénteki hitelminősîtő is megviselt. Én tegnapra esést vártam. Tehát túl sok Ricsim van és túl magasan vettem a certiket. Kb 10900- on lennék nullán. :(
Kedd van és nem húzom hosszúra a mai programajánlót. . Ázsia Felemásan indít. Japán pluszban, Hong Kong pirosban. Sok adatot keletről nem várunk. 4:35 Japán aukció - nekem fontos mert várom a jeleket a BOJ kamatemelésre. . Európa 8:30 Svájci infláció - Nekem fontos mert kamat emelést várok . Amerika 16:00 főműsor az álláshirdetések száma- kevesebb állás gyengíti a dollárt. De vigyázat! Ez egy lüke adat mert a holnapi ADP adattal kell együtt nézni így ma könnyen csapdát állíthat. . Kedd lévén vessünk pillantást a két fő fémekben érdekelt alapra. OTP Föld Kincsei esett a héten - nem muzsikál idén jől. Erste Arany Alapok Alapja - újra emelkedik, érdekes a grafikon! . Ha még van vagy lesz olcsón arany lehet veszek de már óvatos vagyok . Gondom, hogy a piac a heti munkaerőpiaci adatok alapján beárazza a kamatvágást. Így lehet már drága ( rövid távon). Ezüstben még van szufla főleg a kedvezőbb kínai PMI adatok után. . Ipari fémeknél a kínai lakásépítési adatokra vagyok kíváncsi. A réz fordulójára számítok lassan amivel megnyílhat olyan bánya kapuja mint a Rio Tinto. . (A platina árára most én is hatással vagyok, óntik belém, TB pénzen a sok platina alapú mérget. Lassan “nagyfogyasztó” leszek, de ez a platina árfolyamán nem látszik további esést látok a szőke fém piacán.)
Egyetlenegy dolgot bánok ma, hogy nem álltam bent a Ricsiben vevőként 1100-nál Amúgy jó nap volt ez A MOL szarsága idegesítő de hát az a papír ilyen. Még jobban tud szenvedni mint a ricsi
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)