Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Sajnos késő bánat, most hozták ki és frissiben vettem. Nem panaszkodom. :-) Meglátjuk. Sajnos lesz egy kis pityputyban hétvégén. Vasárnap-szombat este ahogy szokás keleten.
Van itt nekem egy régi csatornám, hozzá pedig egy leszorító... Érdekesen alakul, hamarosan el kellene döntenie az irányt. :))) https://www.tradingview.com/x/CSO8sG7v/
Sziasztok! Úgy látom meg kell várni a hétfőt, hogy bármit is el tudjak adni. TL34 685ről, NGTL97 199 OILTL13 5735 Bund TL46 795 fincsi. Lehet várok egy hetet. Gratula TL34 500 alatt annyira éreztem, de csak belevettem korán.
Ezek a jó gyertyák ezüstnél, mikor azonnal visszamegy. Ha nem pattan azonnal (értsd a következő órás gyertya), utána még óriási zuhanás szokott következni, már megfigyeltem.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)