Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Kicsit korrigálom magam, kb egy százassal drágább árak lesznek, mivel a decemberi ezüst az alaptermék ugyebár. A tl34 kb 700 ft-on lesz kapható, de ne feledjétek hogy 360-nál vége van.
Ebből kifolyólag nem éri meg a 26-ot 31-re cserélni, mert az drágább. A 34-et meg nem ajánlom senkinek, egy dollár drop bármikor benne van, és akkor annyi is neki. A tl33 és 32 marad nekünk játszani. A 33 olyan 1350 ft-os áron lesz kapható 29,5 dolcsis KO-val , a 32 pedig olyan 2000 Ft lesz nyitáskor és annak 27,5 a KO-ja. Én ezt a kettőt ajánlanám kedves játszótársaimnak. :) Illetve a bátrabbak ha várnak egy kitörést fel akkor mehet a tl34, de azt zárni kell napon belül.
Ezüst új certi érdekességek: A tl31 KO ára gyakorlatilag megegyezik a tl26-éval. Amit fontos megemlíteni még, hogy az új certiknél nem fél dollárt hagy rá az Erste már , hanem egy teljes dollár van a KO ár és a bázisár közt, erre figyeljetek, most már nem 180 ft-os árnál ütődnek ki az újak, hanem 360-nál.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)