Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
TL44 1640-ről van, nem is a certi miatt aggódom... bár a Tl45 most szarul fog kinézni hétfőn (900 Ft-os átlagárral). Inkább az zavar, hogy megint számítunk egy jó jelentésre, voltak jó hírek és nem indul el a papír...
Ó, én kezdő és amatőr vagyok, de vannak itt kemény srácok. Amúgy sör és pálinka szerintem, de ki tudja :) Írhatnál majd rv.-ről, itt mindenről lehet beszélni.
Romát se 1 nap alatt epitettek. Amúgy a certizessel kemény fiúk vagytok. Sanaxal nyomjátok, vagy hogy? ezeket a volatilitasokat?? :) Nekem csak részvények és ETF van már jó ideje. Ezeket ki ulom. Van viziom a jövőre nézve...😉 Egyszer ha certizesre adom fejem, akkor egy gyorstalpalót adhattok nekem, hol olcsó melyik felület, etc.. . Opciozni régen opcioztam, szóval nem kell az alapoktol kezdeni. Certizni én akkor certizek majd " mikor az agyúk dörögnek és vér folyik az utcakon" :) Magyarul én a biztosra megyek, és fogadok. Most nekem meg a részvényeken sincs stopom sehol olyan bemozgasok és volatilitas van hogy egy - 10%os stop, akár még a reszveny piacon is teljesül 1-2-3nap alatt. Az ezüst, arany, olaj, etc..certifikatikatokat elkepzelni se bírom mit muvelhetnek. Atyauristen... Azt csak nyugtatokkal lehet szerintem birni:)).
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)