Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hú dobni kéne egész OTP meg minden mást. Arany 2500 simán meglesz. Szerintem, de mostanában mindig elkerül a jó döntés…. Beesik OTP 18000- nél nem fogom shortolni már most se meg shortolni utálok. Ha nagyobb lesz a gond akkor meg nézhetem 16e körül és várhatok éveket…. Hát ez fogós kérdés most hogyan tovább?
Direkt figyeltem a jegyzőt 14:30-ra váltott az óra és 1 másodpercre rá el is tűnt. Nem is láttam hogy teljesült az eladásom csak mikor néztem a teljesült tételeknél hogy ott van.
Óriási bakot lőtt az USA! Választás előtt egekben a munkanelküliség, veszteségben minden ágazat. Ipart kivégezték! Infláció csökkenés meg megállt! Világ piacok ezt nem tudom hogyan fogják kiheverni! Ez sokkoló adat lett.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)