Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hú gyerekek! Ekkora zöld oszlopot is régen láttam! Gyakorlatilag összeomlott USA munkaeropiaca. NFP 114! Rekord gyenge! Munkanélküliség az egekben! 4.3% Iszonyatosan benézte a FED! Gazdasági mutatók tragikusak!
Nekem most sem Otp, sem Ricsi certim nincs, részvény viszont mindkettőből. Mol cerim van csak, kb. 10% minuszban. Nem sok mindent látok vételre alkalmasnak, bár az AKKO-t figyelgetem. Ha a Föld Kincsei összeszedi kicsit magát, akkor adok el belőle, mert többet vettem mint szerettem volna, de kedvezőnek találtam az árat. Arany kellett volna, igazad van! És ráadásul végig figyeltem ezt a certit.
Én meg roskadásig vagyok OTP és BUX certfikáttal de az oldalazás meg az elmaradt jelentés ralli miatt magasan vettem. 19000 felettiben bíztam erre jó ha nem lesz veszteség. Aranyba kellett volna menni még 2400 alatt. Tl20 jó volt. 9000Ft áron! Jelenleg certifikátban nincs fémem, de XM brókernél van. Ott nincs KO meg 0-24 ben tudom kezelni.
29,5-ös záróval már jobb kedvvel nyírnék füvet a hétvégén :-) de az majdnem 4%-os emelkedést jelentene, amire azért nem sok esélyt látok. Ha tegnap kimarad a szakadás, akkor még sikerülhetett volna. Kína meg iszonyat mit művel hajnalonta.
Ha végre eladom az összes Ricsimet, akkor valószínűleg aranyat is veszek belőle. Még várnék egy kedvező beszállóra, persze az meg biztosan nem jó az ezüstnek.
Próbálj aranyba osztani azzal nagy hibát nem követsz el. 2300 alá néhéz már lenyomni az aranyat. Aranyat nem befolyásolja az ipar. Csak harmadlagosan. Tl28 jó még. Tl26 meg arany Tl20 biztonságos főleg osztvaarany Tl 21 meg gyors ha van kedvező fejlemény. Arany futures dec 24 egészen magas, messze a KO ár.
Túl szigorú az elvárás előző 206 várt 176. De tudni kell általában az aug. már kevesebb mint a nyár eleji. Azt szépen be is kaptuk júniusban….. Szerintem a várt felett lesz de 206 alatt. Persze nem láthatom a jövőt. Ez lehetne egy közép út is. Az aranynak segítene de nem súlyosbítaná a pánikot. Bízzunk egy 200- ban, vagy 190 körüliben. 176 alatt komoly bajt jelezne 206 felett meg nem erősíti a nemesfémeket bár ez a hatás egyre gyengébb, mert muszály már vágni kamatot.
volt már erre példa, az egesz arupiac szinte befagyott vagy egy oran keresztul ugy vartak az adatra. aztan leszuras felszuras vissza le es indulas fel. - ez persze forditva is megtortenhet.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)