Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Gyerekek, hogy ez a sörivás milyen bonyolult lett! A szomszédom szólt, hogy ne nyomjam össze a fém dobozt. Amit eddig illet összenyomni. 50 Ft bukta ha sérül a sörösdoboz... -létezik, hogy ez az új szabály?
Ami bukó arra ne pazarolj többet! Ne akard behozni egy eszközzel a több i veszteségét mert csak csalódni fogsz! Értékeld mind külön.külön. Soha nem fogod magad úgy érezni, hogy én most jobb vagyok! (Nem véletlenül nincs ilyen szakképzés, hogy tőzsdei kereskedő....) PayPal-ban vn fantázia. A baj, hogy rosszkor vette kereskedőd. Nem a PayPal lett rossz hanem az egész szektor.- van remény csak sok év amíg mondjuk én nem tartanám ott pénzem. Föld Kincseit ma dobtam. Oka= nem kaptm és nem látom jelét annak, hogy a piaci trendet kövessék. bíztam bennük de fémpiac emelkedésben shortolnak, júniusi aratáskor nyitnak longot gabonára.... Kész én ma befejeztem. -teljesen érthetetlen mit művelnek. -Tényleg pont ma telt be nálam a pohár. Telekomban én is bíztam, de látok jeleket arra, hogy kifullad a piac. Ez nem azt jelenti nem fog tovább nőni, de már kifulladt és úgy látom elveszítette a dinamikát. - nem vacakolok sokat kap egy hetet, hogy bizonyítson ha nem kivonom közel 10000 certimet. . Mostanában kaptam pár jó sört én is iszom egyet..... proszit!
Kína nagyon benéztem a dolgot. Legalábbis házirend cső Ping kormánya . Van ott gond bőven . Pukkad az ingatlanlufi ami borít hatja az egész gazdaságát. Felesleges kapacitások vannak feleslegesen besowjzolt nyersanyagok..Eddig USA akart olcsó ezüstöt mostmár fordult..Slusszpoén az lenne ha a kínai középosztály ingatlan helyett a fém piacra tekintene..
Óh, Neddeen, ne is mond! Kezelőm által vett ( számomra soha nem ismert SPWR) épp a csőd szélén. Ezt ezüsttel sem fogom behozni... De jól mondod, jobb vagyok mint ők. És jobb is leszek, mert ilyen vagyok, vesztes helyzetből is ki kell hozni valamit. Vicc, hogy most cikkeznek a bear piacról, miközben nekem már majdnem minden papírom évek óta minuszban van. ( PYPL, SPWR, Lithium, SSYS) Nem is tudtam mit vetetnek velem. DDD-ből pl. 0-án kimenekültem saját döntésből. Egy saját ötletem legalább 0 -án végzi remélem hamarosan, nem - 50 %-ban. . Amióta odafigyelek, veszteségem éves szinten nincs. Á. meg akartralak kérdezni, hogy a Föpd Kincsei Alapot, bár épp szarul gondozzák, de azért nem kell elfelejteni, ugye? T-com nálam rv-ben még nagyon jó, többször kerestem vele. Most is van, a gondolatom az, hogy ráülök egy kicsit még a kezemre. Én olyan amatőr vagyok befektetésben, hogy el sem tudjátok képzelni, de a stressz és a kockázatot jól viselem, mert legalább én irányítom a döntéseimet. Certiben már + van nyilván. Amúgy sport, mint neked, - ahol nem veszíthetsz, de nem a pénz a világ. ( már ittam sört, finomat)
Nyugi amikor beállok fát vágni azaz melózni, akkor a skalpolásban én is shortolok. Igaz csak pár percig. Mivel mindjárt leáll a piac így jó is lehet a döntésed. Várj! Meg is nézem mi vár rád hétfőn nyitásig! Megnéztem. kb .semmi különös. Sőt annyira nem lesz hír jövő héten, hogy már az okozza a kockázatot. De Kína nem akar magas beszerzési árakat. Így jó esély van egy rövid korrekcióra. Nem támogatom döntésed, de van benne ráció!
Aukció első napján vettem 1058 körül talán. 1060 on zárt… Este nézem de talán 1060 ön is nyitott. Oké mondom magamnak még bejöhet hogy naponta sávozzák fel. Másnap nézem könyvet kereskedünk de lefelé 1056-1054 …na jó nekem ennyi volt…El is adtam . Utána zárt talán 48 ön . Nem emlékszem csak arra hogy a hétfői záró alatt… Utána gondolkodók: de fax vagyok- mielőtt elkezdődött volna az aukció 1060 így vitték azon a héten fel.. Majd kis korrekció talán 1010 környékére … Akkor esett le - nem nem akarják 1060 fölé erőltetni talán pont megfelel már az MSCI hez… Menni fog majd de most engem nem érdekel az Mtel
Köszönöm! Maradok is a saját szabályaimhoz hűen. Ami lényegében rugalmas:) - Fel fogunk menni most már semmi kétség. Kérdés mikor kezdődik a parádé? . Nem tudom, és kíváncsi lennék arra, hogy mennyi a fém short vétel ezek után....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)