Alíz, ezt mindenki átéli!
Nem vagy már tanuló. Komoly döntéseket hozol. Talán jobban is teljesítesz mint az eddig megbízott vagyonkezelőd. -Nem tudom. Egy biztos, magad felett Te vagy az Úr (hölgy)
.
Én úgy látom nem biztonságos most pár eszközosztály. ---> a fém állandóbb mint az ingatlan.
Diverzifikálj! Eszközosztályon belül is! Ez nagyon fontos, ha nem vagy szerencsejátékos.
Például mindig több féle kockázatú ezüst papírba tedd a pénzed.
Vegyél aranyat is. Vedd vegyesen.
.
Figyeld a csészéket és a híreket!
Ülj rá néha a kezedre, légy türelmes! Hidd el a tőzsdei befektető nem akkor keresi a pénzét amikor pozíciót nyit vagy zár, hanem amikor türelmes és látszólag nem tesz semmit.
Kapkodni felesleges soha nem leszel gyorsabb a fémpiaci mozgásnál, így előre kell tervezni.
.
Ügyes vagy ha még itt írsz ebben a topicban és még nem nulláztad le magad!
Nem vagy már tanuló. Komoly döntéseket hozol. Talán jobban is teljesítesz mint az eddig megbízott vagyonkezelőd. -Nem tudom. Egy biztos, magad felett Te vagy az Úr (hölgy)
.
Én úgy látom nem biztonságos most pár eszközosztály. ---> a fém állandóbb mint az ingatlan.
Diverzifikálj! Eszközosztályon belül is! Ez nagyon fontos, ha nem vagy szerencsejátékos.
Például mindig több féle kockázatú ezüst papírba tedd a pénzed.
Vegyél aranyat is. Vedd vegyesen.
.
Figyeld a csészéket és a híreket!
Ülj rá néha a kezedre, légy türelmes! Hidd el a tőzsdei befektető nem akkor keresi a pénzét amikor pozíciót nyit vagy zár, hanem amikor türelmes és látszólag nem tesz semmit.
Kapkodni felesleges soha nem leszel gyorsabb a fémpiaci mozgásnál, így előre kell tervezni.
.
Ügyes vagy ha még itt írsz ebben a topicban és még nem nulláztad le magad!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)