Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Látom gyűjtöd Te is az Akko-t.Már tele vagyok,közel 50k de nem bírom ki, hogy 276 ra ne álljak be most pl. 1400 db vevőire.Egyszerűen 280 alatt ajándék és kicsi risk.Glostert kezdtem el gyűjteni,innen fél éven belül 50%-ot remélek.Szintén nagyon erősek,dinamikusan növekvőek.
hát valami ilyesmi igen, de az enyémek mindig kontár munkák, igazából nem értek hozzá csak vonalakat húzkodok :) Ff meg Fibo hozzám képést master szint..
Ember tervez,Isten végez.Teams,most lett off. Alibaba 73 ra gondolom a stoppot.Aztán kinek mi fér bele.Szerintem láttuk az alját,90 környéke lehet meg első körben,Éven belül nagyjából 118-120 közé várom,de nem kizárt a meglepetés sem.Ezüstöt 31 re levárnám,de most passzolok.
https://ibb.co/gzjmT1r Itt van a 3szög vége lassan. Alattunk a 3 védelmi vonal, a 200 napos, a trendvonal márciustól, és a trendvonal a júniusi alj óta.
Találtam egy papírt: ProShares Ultra Silver (AGQ) ETF x2 érdekelne a véleményetek hosszabb távú tartásra gondolva, amivel hatékonyan ki lehet várni egy tényleg magas árat.
egyébként én Bezét abszolút úgy képzelem el, mint egy nagydarab szakállas "pofonosztót", aki sosem osztogat pofonokat, mert nagyon kedves és türelmes az emberekkel :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)