Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nos! kezdjük azzal, hogy én se vagyok a jövőbelátó! Nulla tapasztalatom van a jövővel kapcsolatban. De, van ismeretem a múltból. Így ezen alapon azt mondom shortolj, de ismerd a magyar mondást, hogy addig jár a korsó a kútra amig el nem törik! Lefordítom "szakmailag" : ne hugyozz az árral szemben! És elmondom, hogy saját tapasztalatom mit mond. Légy türelmes , ne tévesszen meg a TA! TA csak minimum napos időben működik mert óriási a piac mérete, energiája, volatilitása. Es jegyezd meg, az arany nem azért értékálló mert azt mondják, hogy az! Azért mert ritka és örök! Nagyon erős! Még egy ingatlannal sem lehet összehasonlítani mert nagy a likviditása, mert az aranyod akkor is lesz amikor már a naprendszer sem létezik és mindig ritka lesz!
Kérem! Ne legyetek közönségesek! :) Ez a fórum topic talán azért is barátságos, lehet még működik is jól, mert a hozzászólók nem bekiabálók. Tény, hogy ritka tudást kínálunk itt! Ami a BÉT világában ismeretlen. Köszönjük a lehetőséget a gazdának!
Nem akarok beleszólni senki pénzügyébe, de! Ne tegyetek fel mindent egy lapra! OK ezüst de itt is keresd a diverzifikáció lehetőségét! . Példa: Nekem van most a fémes piacon XAG/USD, XAU/USD, XAU/EUR, DXY, Rio Tinto, Caterpillar, Palládium/USD pozícióm. Tehát még az ezüst vagy nemesfém kereskedelmet is több eszközre bontottam.
igazad van! Ezt hívják kb. volatilitásnak. Ezüst és fém piacon a közepesen keresni vágyónak nincs sajnos helye! Vagy röviden spekulálsz vagy hosszan. Egyik műfaj se könnyű!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)