Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Igen, megfigyeltem és minden évbe irigyeltem a MTel részvényeseket, hogy ők miért nem esnek közlésekre? Masterplast ma is száguld. Na ezért keresek más lehetőségeket!
hát, ha anno békénhagyom a ricsit és csak tkomban maradok, ahogy eloszor voltam, most 300%-on lenne az alaptőke és akkor a közben történt certiváltásokból fakadó pluszt még nem számolom hozzá.
Na a fene zár egy halom pozícióm míg leírom a távoli terveket! Bizony a TL/SL értékeket most gyorsan át kell vizsgálnom mert hamarabb gazdagodok meg mint szeretném! :)
Ezüst 29 arany 2400 a nagyobb célom. Alatta csak akkor adok el ha látok valami más vagy jobb lehetőséget. Pl. szemezek az élelmiszer iparral, parfüm gyárral szóval sok mindennel. Valahogy a BÉT-ről lassan kivonni kívánt tőkével szeretnék legalább nyár (uborkaszezon) idejére másfelé nézegetni. Mindent nem teszek fémekbe. Meg különben is had menjen nyaralni a pénzem külföldre, töltődjön fel, lásson világot, hogy ősszel újult erővel vegye be a magyar "pocsolyát". :)
Az arany kilőtt. úgy látszik sokan gondolják, hogy itt bizony felfelé mehet a dolog! Ezüst leragadt egy picit. Dollár index esett. Izgalmas! Fura több tőzsdén is kereskedni! BÉT-en sok türelem kell mert lassú, külföldi nagy piacon sok türelem kell mert hihetetlen gyors. - de legalább nem lehet összekeverni a kulcsot ami a türelem.
Az van dögivel nekem, Richter pozi. Tegnap hülye módon leépítettem az ezüstöt a felére. Kár volt...De nem akartam elkövetni megint hogy reggelre jól lenyomják
Én is készülök egy adatközlési üzletre de azt már a XM-nél. Az a platform az jobb. Nincs kedvem oda-vissza utalni. Így maradt a certifikát. TL25 mondjuk stratégiai hosszabb távra van, de lehet hamarabb kiveszem. Ráér mert Richter pénz, szóval állt ez már sokat.
700-at én vettem de TL25-ből. Korlátár miatt nem 26. Ha esik had essen nyugodtan, ezzel kb. 28.9 az árfolyamcélom. -Ettől függetlenül nem szoktam certifikátot venni.
Arra bizony. Felfelé megy úgyhogy adogatom. Majd lefelé meg veszem. Ha lesz lefelé persze. :) Arra bazírozok hogy az adatnál megint meghülyül és összevissza csapkod fel-le és ebben a zavarosban lehet halászgatni.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)