Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ahhhh mi van itt? Valami nagy rányomott a “sell all” gombra?! Nem ezt vártam ma az ezüsttől, bár naposon még mindig jók vagyunk! Csak jön az a fránya hétvége…
Érdekes az a lassú, sunyi vásárlás amit mondtál. Nem örülnék, ha kiszednék belőlünk idő előtt a certiket. Beadtam pontosan 373 db-ot eladásra 1650-en. 900-at még nem merek. Jól látom, hogy nem igen akarnak eladni ilyen áron a certisek?
Az a bajom a jelentéssel is hogy nézd meg az OTP-t inkább esik rá. És a Richter is esett rá legutóbb. Bizonytalan vagyok. Viszont amíg emelkedik hülyeség eldobni ...
Az csak jó nekünk, nem? Azt vettem észre megint, hogy ha a napelemes cégek előkereskedésben emelkednek, akkor tuti esik az ezüst ilyenkor. Utána persze lehet bármi, de 14.00-15.30-16.000-ig ellentétes a mozgás.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)