Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mindeki saját megátása szerint adja vagy veszi a dolgokat. Az, hogy te elemezel, talász egy cikkett .... és megosztod velünk, miért kavarás? Sokszor totál mást csinálunk mint a többség hiába ott a tömérdek post és diagramm. Jól mondom Bpali?
Ezt elszúrtam tényleg! Nem szólsz észre se veszem! Nem akartam ott ilyenekkel kavarni, mert megint meggyanúsítanak! Elnézést! Ma inkább be is fejezem a kalkulálást!
A daxot jól elkúrtam én is, nem hittem benne, igazad volt. Volt belőle 4-5000 ezer forintos certim és eladtam. Most is ott van a watchlisten aztán látom hányszorozott ... Áh..
#39: "A siker gyakran jár együtt némi tétlenséggel. A legtöbb kereskedő nem képes ellenállni a kísértésnek, hogy folyton-folyvást kereskedjen." #40: "Nem akarok 2m magas akadályokat átugrani. Inkább 30 centis akadályokat keresek, melyeken könnyedén átléphetek." osztjónapot
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)