Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
300 tól lefele már szerintem lehet felvenni pozíciót .. 10 K alá menjen kicsi az esély . 9800 körúl vennék újra bele .. Vettem 10300 körül .. Cél 11200-11300 ez a terv ..
hát... csak nehogy lekavarjon 161% környékére, kék trendvonal és rövid célár... hmm Volt egy visszateszt felfelé, ezt úgy is értelmezhetjük és lepattant megint a trendvonalról, egy "dupla aljat" alkotva! Na ez a dupla alj, még nem az, ha tovább esik! hmm Ez is Wizz, csak Budapest.. https://ibb.co/C3BTr6R9
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: Eddig lemaradó volt az aranyhoz képest,
most viszont kaphat esélyt a felülteljesítésre.
A 29,69-es szint már támasszá vált, ez jó alapja lehet a
kockázatkezelésnek.
A 31,25 a következő leküzdendő szint. Felette
komolyabb teret nyithat.
Eléggé be van szűkülve a trendszerűség, így nagy az
esély, hogy napokon belül erősebb elmozdulás
indulhat.
A 34 körüli csúcs is elérhetőnek tűnik, ha kitart a
támasz.
Ellenállások: 34,38; 35,94; 37,5.
Támaszok: 29,69; 28,12; 26,56; 25,78; 25.
Wizz topikban ma írtam megalakult a magyar kínai légitársaság. A Wizz cargo üzletágát el is viszik. A FA alapján a jövőkép nagyon rossz. A fapados járatokat is kiszorítják a kínai légitársaságok akik most kezdtek az EU piacra beszivárogni.
sosem tetszett a mukodese :) a tizedes árakat megint nem hozza azóta.. multkor is volt hogy befagytak árak.. nem hozta.. stb.. ennél még egy andoridos jatek is jobban le van programozva...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)