Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem tudom mennyi lehet a BABA- ban még hétfőn nyitottam ~6x- es volt a börzén a certi már 100% fölött a profit. Egyenlőre Pre Market - ba is 4% körül jár .
Jós nem vagyok, csak a szintekkel/között sakkozom. :) Ricsinél az alja 290 volt, technikailag ez alatt már a korrekció C" szakasza élesedik, mivel ebben az esetben a B" elkészült! Hogy ott akkor, beleadnak lefelé, vagy nem és megfogja a 200 napos, az kiszámíthatatlan! Most még lehet egy "dupla, tripla alj" stb. az adatok alapján és pattanhat. Viszont a pattanás, lehet egy "csapda"! Emelheti a B" szakasz csúcsát is, mert nem mentünk 290 alá és a C" lóg a levegőben" Ezért mondtam, hogy a csúcs felett a biztonságosabb a beszállás, aki venni akar rv-t. A sávozásnál, már kialakult a sáv felétől egy ellenállási zóna 10600-700, ez fékezheti a pattanást és ott a sávtető még! Ha átviszi az ellenállási zónát, akkor is felette kellene maradni, ami nem órák kérdése csak! Ma felpattant a 10550-ig, de az első ellenállási szint ~10560 a 0.382-s korr szintje! Ismered, ez a negatív zászló szintje, sacc/kb. Talán ma ezzel ki is fújt a próba teszt, nem véletlen, hogy elsőre csak ennyi volt! A következőben ha tovább próbálkozik az emelkedéssel, akkor a 10600-700-s szint az ellenállás, ahogy írtam fent, de itt húzódik a 0,618%-s korr szintje is egyben! Ezek az utolsó, rövid, lefelé csorgás korrekciós szintjei, 10900-ről! Appról később...
Szerintem nem, kormányközi áron vesszük 100 évre titkosítva. És szerintem m3-re ... ennyit meg kell venni ha elfogyasztod hanem. A cégek az áramot gázt is így veszik.
Farkasfu lennének kérdéseim. Ricsinél mi az a szint szerinted ami negálná a további lefele irány esélyét? Másik, hogy appba beszállnék azt milyen szinten tegyem meg, hogy ne az legyen hogy egyből elkezd esni?
Az bizony! Figyelni kell, mese nincs. Tegnap megvettem az első papíromat, NNE mellett döntöttem, jobbnak tartom, mint a Gates érdekeltségűt. Most euróban kellene valami. Vizsgálod a linkelt cégeket, vagy marad az URNU ?
Mindig belenyúlsz a jóba! Sokan fogják meglovagolni a kínai AI technológiát. Ha most lenne nyitott Kínai rv. piac! De azért mint ahogy én is kerekedem amikor a BET zárva azért a kamrában ők is ott vannak most is:)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)